To, że !Novy pisze sobie w taki sposób zupełnie mnie nie rusza. W końcu to anonimowe forum i może sobie pisać co chce (do pewnej granicy)... nie będę się przejmował przecież kolejnym dzieckiem NEO.
Wierz mi, że forum XDA przeglądałem... zarówno post poświęcony romowi Dutty'ego jak i wszystkie inne dotyczące najbardziej znanych romów. I zgadnij co? Nie obchodzi mnie co piszą o tym romie inny:P skoro go wybrałem to oceniam sobie wg. własnych kryteriów.
Sam Dutty pisał, że jest "zmieszany" opiniami, które napływają od ludzi na temat jego romów z problemami, których on nie miał. Może to zależeć od urządzenia, jakiś tweaków czy aplikacji, które dodatkowo instalujemy....
A swoją drogą wypowiedziałem się w zasadzie pozytywnie za 1 razem na temat tego ROMu. Jest szybki i do tej pory stabilny więc to najważniejsze. Wszystko jest dosyć dobrze zorganizowane. Nie podobają mi się natomiast zastosowane w nim rozwiązania, które nie wynikają z błędów w oprogramowaniu. Zapytałem tylko jak to zmienić a Ty na mnie najechałeś jakbym chciał naruszyć coś "świętego"

Za wykład dziękuję ale zupełnie nie trafiony

a utworzenie nowego tematu to jednak za mało, żeby mieć u mnie szacunek:P
btw: Diamond Tweak odpada... bez sensu instalować rozbudowany tweak, żeby użyć 1 opcji skoro wszystko to można zrobić na poziomie rejestru albo plików. Nie wiedziałem, że to menu to jest jakiś HTCActionScreen... żebym wiedział to bym od razu podpiął skrót do soft keya i nie pytał.