0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
romy Duttego sa troche przereklamowne...
romy Duttego sa troche przereklamowne , wgrajcie sobie http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=438313 , rom jest na XIP'ie z rafaela i naprawde to czuć , wkrótce XIP z Blackstone , do tego polski jezyk w tf3d.
~50mb po soft reset (ten rom ma 12mb PP , 8mb jest w ori) , wiec tak jak większość gotowanych romów , tylko czy to jest aż tak ważne ? zapchałeś kiedys pamięć więcej niż 90% ? mi sie jeszcze nie udało , a korzystam czasem z kilku aplikacji jednoczesnie.
Hmm..Czytam i tak sie zastanawiam czy pojechac z nowym Dutty Jakies plusy ? Koledzy testerzy
Jest już1. Ruu_Signed_Duttys_Diamond_5.2.20921.1.5.0_V2.7_RC2_Lite.zip 2. Ruu_Signed_Duttys_Diamond_5.2.20921.1.5.0_V2.7_RC2_Full_MSVC.zip 3. a czy się różnią te wersje MSVC i CVSD ?4. A co to jest "Duttys Radio Mui File.cab " ?
Chciałbym powiedzieć że (w przeciwieństwie do 2.6) nie da się używać bezprzewodowych słuchawek bluetooth (przynajmniej u mnie, nawet po kombinowaniu w ustawieniach i adv config), może w ten sposób oszczędza tą baterie ;p
Wgrałem Panosha Shine On 2.4 Full z tego samego dnia co Duttys i jest szybszy, stabilniejszy i przyjemniejszy w obcowaniu. Takie moje odczucia po przesiadce.
Ad 3.Było już kilkakrotnie na forum .Wybieranie głosowe MSVC - Microsoft Voice CommandCVSD - Cyberon Voice Speed Dial Ad4.Radio FM via DuttyNapisane: Październik 28, 2008, 07:49:49Pierwsze wrażenia z ROM-u 2.7. 1.Mały bug w liście kontaktów np.klikamy w literę M przerzuca nas do kontaktów na literę K.(tutaj można pobrać cab.który rozwiązuje problem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=411707&page=544) 2.Co do baterii to po 10 h (noc) zużycie baterii 1% I to mnie cieszy,zobaczymy jak się sprawuje przy normalnym użytkowaniu w ciągu dnia.3.Szybszy od 2.6.4.WiFI dużo szybciej wyszukuje sieci,błyskawicznie się łączy,to samo przy rozłączaniu
Jako że czytałem dużo feedbacków o problemach z dzwiękiem po BT ... jest w stanie ktoś potwierdzić? Używam BT i do muzyki i do rozmów więc tylko to mnie wstrzymuje przed updatem mojego v2.6RC1.
Poczytaj wątek na XDA dowiesz się wszystkiego( patrz post 1)
Cytat: !Novy w Październik 28, 2008, 12:46:35Poczytaj wątek na XDA dowiesz się wszystkiego( patrz post 1)Hmmm... Chyba nie zrozumieliśmy się. Właśnie jak zwkle śledze ten wątek gorliwie i jak wspomniałem pojawiły się wzmianki o zmienionych driverach BT i problemach z dzwiękiem poprzez BT i stąd pytam kogoś kto już ma 2.7 (np Ciebie) czy testował/bawił się dzwiękiem po BT.
2. My stereo bluetooth headset is not working with this rom(works perfectlywith previous/others roms). Actually it connects/pair but no sound is comingthrough headset.
although had confirmation its working from other people
a ktorego wgrales?Shine_On_2.4_FULL_Dynamic_pp by koukouczyShine_On_2.4_FULL_16MB_pp by koukou