No to przyszła paczka , trzeba powiedzieć że naprawdę widać jakość wykonania , do całkowitego kosztu dochodzi jeszcze 22% VATu .
Testowałem kartę na nokiach 6230i 6100 n80 n95 e55 i htc touch pro2 i G1 . Wszystko robiłem powoli i uważnie w starszych kartach sim które małą wąską "blaszkę" nie było problemu bo ciecie było poza strefą , natomiast drugą którą wycinałem po przyklejeniu wzornika okazało się że trzeba ciąć pomarańczową blaszkę .
Każdy element z wzoru blaszki pod spodem połączony jest cienkim drucikiem do chipu który znajduje się w centralnej części blaszki .Udało się wyciąć KARTA DZIAŁA.
Teraz największy problem przyklejenie wyciętych kart sim do simora i zaczyna się zabawa dopiero za 20 razem udało mi się prawidłowo przykleić 2 karty tak żeby aplikacja po włączeniu tel widziała 2 karty i mogła je zmieniać . Spotkała mnie jeszcze jedna przeprawa mianowicie gniazdo sim . W telefonach gdzie kartę wsuwa się bokiem , bądź montuje się w jakiejś szufladce i dopiero montuje w gnieździe było ok. , natomiast w HTC totalna porażka każda karata wchodzi bardzo ścisło ilekroć wkładałem któraś z kart się przesuwała mimo przyklejenia i dupa . Rozebrałem tel żeby dostać się do tego gniazda i tak delikatnie wcisnąć niestety do tej pory mi się to nie udało , będę próbował jeśli się nie udał to htc pójdzie na allegro a simora wsadzę do della 5

dodam jeszcze że jeśli ostatnio używaną kartą była karta rodzaju DATA (PIN wyłączony) włożymy do modemu HUAWEI E180 to bez problemu się połączymy z internetem .