Dual SIM Diamond

• 65 Odpowiedzi
  • 15702 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Dual SIM Diamond
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 17, 2009, 19:53:03 »
A czy ta karta z Allegro dziala w dwoch sieciach jezeli chodzi tylko o rozmawianie? Nie chodzi mi o korzystanie z internetu. Potrzebuje miec dwie karty (Orange i Play) i moc rozmawiac w obu sieciach.

*

Offline bieski

• 656
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 17, 2009, 20:09:43 »
zebys mogl rozmawiac w dowch sieciach telefon musialby miec dwie anteny. Raczej nie ma takiego dual sima ktory by ci to zaoferowal.

« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 17, 2009, 21:43:29 »
Pewnie chodziło mu o to czy da rade rozmawiać na obu kartach po przełączeniu .
:)

*

Offline Edziopotato

• 12
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond , HTC Athena
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 18, 2009, 08:42:04 »
A czy ta karta z Allegro dziala w dwoch sieciach jezeli chodzi tylko o rozmawianie? Nie chodzi mi o korzystanie z internetu. Potrzebuje miec dwie karty (Orange i Play) i moc rozmawiac w obu sieciach.

powinno Ci działać bez problemu. Mi na dwóch kartach plusa śmigało, jak włożyłem kartę plusa i play to plus działał bez problemów, a kartę play wykrywało ale zasięgu nie było. Ten dual nie obsługuje HSDPA.

« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 18, 2009, 10:51:14 »
Oczywiscie, iz chodzilo mi o mozliwosc rozmawiania po przelaczeniu - przepraszam nieprecyzyjnie sie wyrazilem. Czyli mowicie, iz ta karta z Allegro po przelaczeniu umozliwi mi rozmowy w dwoch sieciach?

*

Offline Dzidek16

• 14
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 18, 2009, 22:52:36 »
Witam :ok:od niedawna jestem w USA i mam zamiar kupic sobie jakis telefon  to znaczy nr bo telefon mam z Polski HTC DIAMONDA, tylko mam problem sprawdzalem moj telefon z karta sim at&t  i telefon nie widzi karty.Nie wiem o co chodzi wszystkie ustawienia sa w automacie (siec ) telefon jest bez simlocka,,moze ktos mi podpowie co zrobic zeby widzial karte sim???pozdr  dzidek16