Diamond w Erze!

• 73 Odpowiedzi
  • 16546 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline DS.

• **
  • 227
  • Sprzęt: Diamond + Rikaline6033[SPARE PART]
Odp: Diamond w Erze!
« Odpowiedź #60 dnia: Lipiec 17, 2008, 19:22:21 »
Bateria 1340mAh na długość i szerokość jest taka sama tylko jest grubsza przez to jest pogłębiona tylna klapka. Grubość baterii jest dwukrotnie większa od standardowej czyli az tak bardzo nie jest pogrubiony. Myślę że grubość nie wzrośnie powyżej 15mm. Więc nie jest tak źle tylko gorzej w kieszeni spodni będzie leżeć  :-? teraz to idealnie wchodzi do przedniej kieszeni i nawet nie widać że jest w spodniach. Czasem noszę w kieszeni koszuli bo jest na tyle płaski i lekki jednak miałem już przypadki że inne telefony wypadały z tej kieszeni przy nachyleniu się.

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #61 dnia: Lipiec 18, 2008, 09:57:47 »
Problem tylko w tym, że klapki od dodatkowej baterii nie założycie do MDA, bo plecki diamond <--> MDA są niekompatybilne
This is a story about memory,
and that's what can be
remembered...

« Odpowiedź #62 dnia: Lipiec 18, 2008, 11:33:37 »
Inny ksztalt? Mocowanie?

OK. Znalazlem odpowiedz, obudowy roznia sie ksztaltem

« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2008, 12:03:18 wysłana przez Cirrus »

*

Offline Malikpa

• *
  • 50
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #63 dnia: Lipiec 18, 2008, 12:13:28 »
Zakupilem te cudo. Ma przyjsc do mnie na wtorek :) Niestety jest to wlasnie Compact IV z ery :| Male pytanie... Czy jest w zestawie folia na ekran czy zdziera poskapila juz te pare zl?
O rly?

*

Offline paulluck

• *
  • 50
  • Sprzęt: HTC One X
« Odpowiedź #64 dnia: Lipiec 18, 2008, 12:28:07 »
Zakupilem te cudo. Ma przyjsc do mnie na wtorek :) Niestety jest to wlasnie Compact IV z ery :| Male pytanie... Czy jest w zestawie folia na ekran czy zdziera poskapila juz te pare zl?

Folia jest, nawet całkiem dobra w porównaniu z tymi jakie były do poprzednich modeli.
HTC One X

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #65 dnia: Lipiec 18, 2008, 12:29:45 »
Inny ksztalt? Mocowanie?

OK. Znalazlem odpowiedz, obudowy roznia sie ksztaltem

MDA ma dodatkowo zaokrągloną klapkę baterii a Diamond prostą
This is a story about memory,
and that's what can be
remembered...

*

Offline sivy

• **
  • 178
  • Sprzęt: htc touch pro
« Odpowiedź #66 dnia: Lipiec 18, 2008, 12:33:32 »
jednak orginalny diament wyglada lepiej niż to z ery - przynajmniej patrząc na fotke:)

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #67 dnia: Lipiec 18, 2008, 12:40:53 »
jednak orginalny diament wyglada lepiej niż to z ery - przynajmniej patrząc na fotke:)

Lepiej i jeszcze jest to nieszczęsne logo Ery  :-|
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #68 dnia: Lipiec 18, 2008, 13:01:19 »
Uklad klawiszy tez zmieniony? Taniej bylo nie zmieniac :)

Czy do tego MDA Compact IV w Erze dodaja jakiego Outlooka na plytce? Kiedys dostawalo sie Outlooka 2002

*

Offline redi

• 636
  • Sprzęt: NavRoad DUXO, Toshiba Encore
« Odpowiedź #69 dnia: Lipiec 18, 2008, 18:31:00 »

Lepiej i jeszcze jest to nieszczęsne logo Ery  :-|
A T-Mobile podoba Ci sie? Owsobiscie wole logo ery i brak rozowego koloru...

*

Offline DS.

• **
  • 227
  • Sprzęt: Diamond + Rikaline6033[SPARE PART]
« Odpowiedź #70 dnia: Lipiec 18, 2008, 19:16:47 »

klawisze można softowo zmienić ale po cholerę zmienili oznaczenia na obudowie  :worried:

*

Offline rushers

• 27
  • Sprzęt: MDA Compact IV - Dark Innovation 2 (v7.0)RED [build 21046]  ,  Radio 1.16.25.48
« Odpowiedź #71 dnia: Lipiec 18, 2008, 23:03:52 »
a jak to wyglada w Erze czy da sie wylaczyc menu Ery na standardowe menu Diamonda tak jak w moim Dualu z Orange da sie wylaczyc menu Orange????  Chetnie kupie MDA C4 i powróce do Ery i coraz bardziej mi sie podoba MDA  ;-))

*

Offline piozus

• **
  • 174
  • Sprzęt: BB Z10
« Odpowiedź #72 dnia: Lipiec 19, 2008, 00:06:06 »

Czy do tego MDA Compact IV w Erze dodaja jakiego Outlooka na plytce? Kiedys dostawalo sie Outlooka 2002

Owszem.Outlooka 2007 w wersji...trial 60 dni.

W zestawie:
płyta (instrukcja, active sync) jakiś progamik do monitorowania czasów i kosztów połączeń w blueconect, instrukcja w pdf oraz wspomniany trial)
folia na ekran
mda (w przeciwieństwie do T-Mobile logo Ery jakoś strasznie nie wygląda (plus logo na wstawce koło aparatu z tyłu urządzenia))
skrócona isntrukcja
gwarancja
ładowarka sieciowa (samochodowej brak)
słuchawki
kabel usb
uchytu do auta brak
smyszy brak
przejściówek brak :)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

*

Offline paulluck

• *
  • 50
  • Sprzęt: HTC One X
« Odpowiedź #73 dnia: Lipiec 19, 2008, 17:10:38 »
a jak to wyglada w Erze czy da sie wylaczyc menu Ery na standardowe menu Diamonda tak jak w moim Dualu z Orange da sie wylaczyc menu Orange????  Chetnie kupie MDA C4 i powróce do Ery i coraz bardziej mi sie podoba MDA  ;-))

Nie ma w C IV menu Ery, jest lekko zmieniony (zamiast iexplorer jest blueconnect - różnica nazwy i strony domowej) ale napewno nie tak jak Orange Menu w SPV.
HTC One X