Witam,
Sprawdziłem wszystkie podesłane rady-za które bardzo dziękuję, ale niestety problem dalej występuje i nic się nie zmieniło.
Nawigacja nie podłączona do ładowarki działa świetnie-bardzo szybko łapie fixa i nie zaobserwowałem żadnego laga.
Jednak jeśli tylko podłączy się ja do ładowarki samochodowej tt7 i automapa wieszają się i tracą sygnał-wystarczy ponownie uruchomić program i znowu po 20 min to samo.
Sytuacja ta zaczyna być dla mnie nie do zniesienia

. Nie mam pomysłów co jeszcze mógłbym zrobić.
Dzwoniłem do ery i tam konsultant powiedział mi żeby przynieść telefon do nich i wyślą go do serwisu ale to ok 2 tyg z tego co mówił i jeszcze nie ma pewności,że naprawdę coś zrobią.
Czy myślicie, że zmiana romu na inny mogłaby cokolwiek zmienić?Jeżeli tak to który powinienem sprawdzić?-na którym właściwie wszystkim działa gps?
Pozdrawiam i Dziękuję za zainteresowanie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam ponownie.
Nie chcę pisać posta pod postem więc dodam to tutaj:)Przez ostatnie kilka dni testowałem wszystkie romy i radio romy,które znalazłem w internecie ale niestety na wszystkich problem dalej występował. 2 dni temu w akcie desperacji nagrałem rom Duttys V3.3 WWE 5.2.20931.1.5_1.09.25.23 i po długo trwałych testach mogę powiedzieć,że gps działa jak marzenie,bez żadnych zwiech i lagów:)
Nie wiem na ile to zasługa romu a na ile radia co zamierzam jeszcze sprawdzić na którymś z rodzimych romów:)
Wszystkim dziękuje za zainteresowanie i pomoc:D