Diamond nie współpracuje z Vistą

• 6 Odpowiedzi
  • 622 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tigro

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Diamond
Diamond nie współpracuje z Vistą
« dnia: Grudzień 21, 2008, 12:40:53 »
Witam,
ostatnio miałem zmianę systemu i urzęduję na Viście. Próbowałem podłączyć swój telefon do komputera i sukces jest raczej połowiczny. Otóż, gdy wybieram opcję dysku - komputer ładnie wszystko rozpoznaje. Gdy wybiorę jedna opcję synchronizacyjną, da się przeglądać zawartość telefonu przez eksplorator, ale Centrum zarządzania urządzeniami z systemem Windows Mobile nie chce się z Diamentem porozumieć. Dostaję okienko takie jak w załączniku i za nic nie da się włączyć faktycznego centrum obsługi, a tym samym nic synchronizować. Wyświetla się przecież, że urządzenie podłączone, więc czemu, mimo "okejowania", nie chce przejść do opcji synchronizacji?

Napisane: Grudzień 21, 2008, 12:15:16
Wystarczyła aktualka rzeczonego centrum ze strony MS i wszystko śmiga jak należy - problem rozwiązany :)

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
Odp: Diamond nie współpracuje z Vistą
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2008, 12:49:45 »
Zainstaluj sobie Activesync  .

:)
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2008, 13:02:23 »
Zainstaluj sobie Activesync  .

:)

Jakbys używał Visty to wiedziałbys ze niestety ActiveSynca pod Vista nie zainstalujesz ... a jedynie MobileDeviceCenter

*

Offline Focuss

• 288
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 21, 2008, 20:41:54 »
Zainstaluj Mobile Device Center ze strony microsoftu i wszystko smiga pod 32 i 64 bitowym systemem, wlasnie ze zmiana romow itd. Ja posiadam viste 64 i wszystko super gra

*

Offline filipr

• 22
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 22, 2008, 10:59:11 »
Ja mam wersje 32 bitowa i wszystko rowniez dziala bez zadnego problemu... Zainstalowalem tylko najnowasza wersje ze strony microsoftu.

*

Offline Tigro

• **
  • 129
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 22, 2008, 11:19:19 »
Czy Wy, ludzie, macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem..? Kilka minut po napisaniu tematu znalazłem rozwiązanie i nawet je opisałem - a tu 4 odpowiedzi z "dobrymi poradami".. Litości..

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 22, 2008, 11:38:45 »
Dlatego zamykam. Jak ktoś będzie miał problem to przeczyta a nic nowego już tu i tak nie można napisać.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G