Diamond i akcesoria do niego (etui/pokrowiec, folia, stacja, itp)

• 375 Odpowiedzi
  • 62034 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fonnes

• 22
    • Marine24
  • Sprzęt: HTC Diamond, MDA Vario II
Odp: Diamond i akcesoria do niego (etui/pokrowiec, folia, stacja, itp)
« Odpowiedź #150 dnia: Sierpień 25, 2008, 10:08:18 »
Cytat: vqsoft
mam pytanie o pokrowiec do paska.
Czy ktos zakupil taka "kabure" ?

Ja kupiłem taką:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=409230580

Wygląda bardzo podobnie, tylko logo jest w innym miejscu.
Puki co, jestem zadowolony. Diamondzik siedzi ciasno
i chyba mu tam wygodnie  :)
Klips do paska ma mocną sprężynę i nie ma tendencji do wysuwania się.

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
« Odpowiedź #151 dnia: Sierpień 25, 2008, 21:38:52 »
Cytat: vqsoft
mam pytanie o pokrowiec do paska.
Czy ktos zakupil taka "kabure" ?

Ja kupiłem taką:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=409230580

Wygląda bardzo podobnie, tylko logo jest w innym miejscu.
Puki co, jestem zadowolony. Diamondzik siedzi ciasno
i chyba mu tam wygodnie  :)
Klips do paska ma mocną sprężynę i nie ma tendencji do wysuwania się.

dzis wlasnie taka zamowilem = dzieki za odpowiedz

btw jesli ktos chce kupic cos na ebay to polecam
http://myworld.ebay.co.uk/e_cell/

zakupilem u nich ladowarke + uchwyt do diamonda - paczka szla 5 dni!!! dzis odebralem i tu mile zaskoczenie Ladowarka ma 2A. jutro wrzucam ja do labu i sprawdze jak sie zachowuje pod obciazeniem

kupilem dokladnie to

uwazam ze jak za ~30 pln to jest to super zakup.
teraz tylko czekam na zakupy z brando.com.hk - mam nadzieje ze beda szybciej niz za 20dni :)

*

Offline redi

• 636
  • Sprzęt: NavRoad DUXO, Toshiba Encore
« Odpowiedź #152 dnia: Sierpień 25, 2008, 23:10:04 »
Uchwyt taki dostalem z zestawie mda civ w zestawie nawigacyjnym tylko u mnie ladowrka ma 1 A i instrukcji jest, ze max 1 A.

*

Offline sm

• *
  • 59
« Odpowiedź #153 dnia: Sierpień 26, 2008, 00:16:52 »
witam,

potrzebuje uchwyt do samochodu dla MDA IV (Diamond z ERY). uchwyt powinien ladowac urzadzenie i pelnic funkcje zestawu glosnomowiacego (glosniki w samochodzie + mikrofon).

zainteresowalem sie produktami firmy brodit (wlasciwie nie ma wielkiego wyboru) ale nie jestem pewien czy jest tam taki uchwyt o ktory mi chodzi. czy mozecie mi pomoc?

1. czy jest uchwyt do diamonda ktory bedzie pelnil opisane wyzej funkcje?
2. czy dobrze rozumiem, ze z produktow brodit potrzebuje 2 rzeczy: podstawke ProClip i chwyt ... np taki zestaw:
     http://www.brodit.com/?main=productinformation.jsp&anr=853352
     http://www.brodit.com/?main=productinformation.jsp&anr=971843
3. czy te uchwyty do diamonda beda pasowac do MDA IV z ERY???

pozdrawiam, sm
« Ostatnia zmiana: Sierpień 26, 2008, 00:18:44 wysłana przez sm »

« Odpowiedź #154 dnia: Sierpień 26, 2008, 13:56:00 »
Hej, na wstepie witam wszystkich :)

Poszukuje ori stacji dokujacej za jak najmniejsza kase. Znalazlem pare polskich stron ktore ja sprzedaja, ale nie maja jej na stanie i mowia ze duzy problem jest z jej dostepnoscia. Ma ktos jakies namiary gdzie mozna szybko i tanio ja zakupic? Aha i jeszcze jedno dlaczego wiekszosc z was uwaza zamienniki za lepsze? Oczywiscie oprocz tego ze nie ma miejsca na dodatkowa baterie (po co mi taka?).

*

Offline k-mil

• **
  • 217
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #155 dnia: Sierpień 26, 2008, 16:48:44 »
A ja poszukuję fajnego adaptera AUDIO do mojego MDA :D
Chciałbym żeby miał mikrofon wbudowany i żeby był do kupienia w polsce :D
Inne stare telefony   ->  Nokia 6280 -> MDA Vario -> Nokia E50 -> SE W 880i -> MDA Compact IV ->  Samsung I5700 SamdroidMod v 1.0.3 -> HTC Desire HD

*

Offline razor777

• **
  • 160
  • Sprzęt: Nokia 9300, FS T810, HTC Tytn II, HTC Diamond, HTC HD2
« Odpowiedź #156 dnia: Sierpień 26, 2008, 17:16:59 »
Dla tych co szukają MOCY  :E

http://www.allegro.pl/item424638975_podwojna_bateria_htc_diamond_2000ma_obudowa_tyl.html

Tylko pamiętajcie o problemach z bateriami nie oryginalnymi.
Pozdrawiam
    razor

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #157 dnia: Sierpień 26, 2008, 20:27:37 »

Poszukuje ori stacji dokujacej za jak najmniejsza kase. Znalazlem pare polskich stron ktore ja sprzedaja, ale nie maja jej na stanie i mowia ze duzy problem jest z jej dostepnoscia. Ma ktos jakies namiary gdzie mozna szybko i tanio ja zakupic? Aha i jeszcze jedno dlaczego wiekszosc z was uwaza zamienniki za lepsze? Oczywiscie oprocz tego ze nie ma miejsca na dodatkowa baterie (po co mi taka?).

ja sciagam z shop.brando.com.hk - 24 $ +3$ przesylka
Napisane: Sierpień 26, 2008, 20:24:18

ja uważam zamiennik za lepsze z jednego powodu ładowanie i synchronizacja!
w oryginalne stacji masz to albo to tj nie mozesz podłączyć kabla synchronizacji i zewnętrznej ładowarki)
przez co po wyłączeniu PC /Laptopa tracisz ładowanie! no chyba ze przepniesz kable. te zamienniki - miałem tak w mio działa tak ze synchronizacje bierze z PC  a ładowanie z gniazdka  ( chyba ze nie masz wpiętej ładowarki to wtedy ładuje z USB)

*

Offline grudzien86

• *
  • 53
  • Sprzęt: HTC Diamond, Iphone 3GS
« Odpowiedź #158 dnia: Sierpień 26, 2008, 22:14:39 »
A za oryginalną stacją przemawia jej wygląd. Jest zrobiona z takiego samego materiału jak Diamond więc idealnie pasuje. Ja polecam kołyskę.
PROven ROM Diamond edition 1.02

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #159 dnia: Sierpień 29, 2008, 19:26:25 »
Dzisiaj po raz kolejny Diamencik wypiął mi się ze smyczy (głupi haczyk) i walną w beton. Już ma tyle rys i wgnieceń, że mnie normalnie krew zalewa. A wszystko to dzięki użytkownikowi allegro gsmhurtownia_pl u którego już 19 dni czekam na pokrowiec. Do kiedy pytałem grzecznie co się dzieje, kontakt był ok. Jak poprosiłem o zwrot pieniędzy, kontakt się urwał. Jutro idę na policję, a to dopiero początek. Niby te 50 zł to nie dużo, ale nie daruje skubańcom, którzy uważają, że mogą sobie zabrać czyjeś pieniądze i nie wywiązać się z umowy.

Tak więc szukam noweetui i chyba wybiorę tym razem coś lepszego - Beyza. Czy ktoś mógłby napisać mi czy łatwo się z niego wyciąga tel., czy pokrowiec sam nie spada i jak ogólne odczucia co do materiału i wykonania...

Ktoś wie może ilo kosztuje wymiana obudowy (przodu i tyłu)?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 19:44:46 wysłana przez koven »
This is a story about memory,
and that's what can be
remembered...

*

Offline TFiedoruk

• *
  • 79
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: MDA Compact IV
« Odpowiedź #160 dnia: Sierpień 29, 2008, 20:20:20 »
witam,

potrzebuje uchwyt do samochodu dla MDA IV (Diamond z ERY). uchwyt powinien ladowac urzadzenie i pelnic funkcje zestawu glosnomowiacego (glosniki w samochodzie + mikrofon).

zainteresowalem sie produktami firmy brodit (wlasciwie nie ma wielkiego wyboru) ale nie jestem pewien czy jest tam taki uchwyt o ktory mi chodzi. czy mozecie mi pomoc?

1. czy jest uchwyt do diamonda ktory bedzie pelnil opisane wyzej funkcje?
2. czy dobrze rozumiem, ze z produktow brodit potrzebuje 2 rzeczy: podstawke ProClip i chwyt ... np taki zestaw:
3. czy te uchwyty do diamonda beda pasowac do MDA IV z ERY???

pozdrawiam, sm
Ja kupiłem taki coś i pasuje idealnie:
http://www.allegro.pl/item410779707_kompletny_uchwyt_htc_victor_mda_compact_iv_hr_fvat.html

« Odpowiedź #161 dnia: Wrzesień 02, 2008, 16:33:56 »
Udalo sie komus kupic folie dobrze spasowana do MDA Compact IV? Moja niestety brutalnie sie wygiela przy wkladaniu do futeralu. Mozecie cos polecic bo te dla Diamonda chyba nie leza szczegolnie dobrze na kompakcie.

*

Offline aave

• 1
« Odpowiedź #162 dnia: Wrzesień 03, 2008, 13:01:49 »

Czy ktokolwiek miał do czynienia z uchwytem zaproponowanym przez sm?
Interesuje mnie ze względu na uchwyt + ładowarka jako całość, jednak jak widzę ten uchwyt montowany jest na wentylatorach. Czy ktoś z was spotkał się może z podobnym zestawem, tyle że do przyczepienia na szybie?

Korzystając z okazji, że to pierwszy post chciałbym się przywitać :)
Ostatnie 2 tygodnie oczekiwań na MDA C4 spędziłem na PDAclub.pl zapoznając się z Waszymi opiniami na jego temat.

*

Offline rafikkkk

• **
  • 236
  • Sprzęt: HTC TOUCH HD + 8GB microSD, HTC TOUCH DIAMOND
« Odpowiedź #163 dnia: Wrzesień 04, 2008, 00:39:03 »
Dzisiaj po raz kolejny Diamencik wypiął mi się ze smyczy (głupi haczyk) i walną w beton. Już ma tyle rys i wgnieceń, że mnie normalnie krew zalewa. A wszystko to dzięki użytkownikowi allegro gsmhurtownia_pl u którego już 19 dni czekam na pokrowiec. Do kiedy pytałem grzecznie co się dzieje, kontakt był ok. Jak poprosiłem o zwrot pieniędzy, kontakt się urwał. Jutro idę na policję, a to dopiero początek. Niby te 50 zł to nie dużo, ale nie daruje skubańcom, którzy uważają, że mogą sobie zabrać czyjeś pieniądze i nie wywiązać się z umowy.

Tak więc szukam noweetui i chyba wybiorę tym razem coś lepszego - Beyza. Czy ktoś mógłby napisać mi czy łatwo się z niego wyciąga tel., czy pokrowiec sam nie spada i jak ogólne odczucia co do materiału i wykonania...

kur...mam identyczny problem! Tez wlasnie zamowilem u nich pokrowiec do diamonda i juz czekam 17 dni! Szlak mnie juz trawia wiec po raz kolejny napisalem do nich mail-a oczywiscie o zwrot pieniedzy i wczoraj dostalem taka odpowiedz: cytuje:

"Witam
 Niestety mielismy delikatne problemy zwiazane z sezonem urlopowym za co serdecznie przepraszam pokrowce sa jak      najbardziej dostepne i mmoga zostac dzisiajj po 10 wyslane co do zwrotu pieniedzy tez nie ma problemu
prosze o decyzje czy wysylac do Pana towar czy chce Pan zwrotu kosztow jezeli woli Pan zwrot dla usprawnienia tranzakcji prosze o podanie nr konta (prosze o wyslanie wiadomosci o wysokim priorytecie co umozliwi namm szybsza reakcje)

Pozdrawiam
GSMhurtownia.pl

...rzecz jasna zarzadalem zwrotu kasy! i dzisiaj dostalem odpowiedz:

"witam
zwortu dokonay do konca tygodnia

pozdrawiam
                GSMhurtownia.pl

...jeszcze malo sie naczekalem :mad: :mad: :mad: i ciekawy jestem czy na tym sie skonczy, bo dluzej nie bede czekal i tez wlasnie sprawe bede kierowal na policje! zal.pl

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2008, 00:44:25 wysłana przez rafikkkk »
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest" Jan Paweł II

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #164 dnia: Wrzesień 04, 2008, 06:23:43 »
mi gość w weekend albo poniedziałek obiecał zwrot kasy i do tej pory nic... wrr, chyba podejmę wszystkie kroki o których mu napisałem bo to przestaje być śmieszne
and that's what can be
remembered...

*

Offline wally

• 26
  • Sprzęt: THC Touch Diamond
« Odpowiedź #165 dnia: Wrzesień 04, 2008, 15:16:48 »
Witam,

Potrzebuje dobrego i wygodnego sposobu na zamocowanie Diamonda do ciała. Czasem biegam a nie mogę znaleźć ciekawego rozwiązania aby zamocować DT. Szukam czegoś z paskiem na rzep oraz możliwością spoglądania na ekran. Podczas biegu będę słuchał muzyki i spoglądał na wskazania GPS. Najlepszym rozwiązaniem byłaby torebka z przezroczystą szybką/folią opinana rzepem na ramię. Może używacie lub widzieliście gdzieś takie coś dopasowanie do Diamonda?

Znalazłem ciekawa opcję, jeszcze nie wiem czy DT dobrze będzie w tym siedział: http://allegro.pl/item429702833_sportowe_etui_jogging_na_ramie_iphone_3g_na_rower.html

jednak wolałbym coś w stylu jak w załączniku 2:

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2008, 15:48:54 wysłana przez wally »
Nawet świnka potrafi wejść na drzewo kiedy jest chwalona

*

Offline Mikula

• 2
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #166 dnia: Wrzesień 05, 2008, 12:15:50 »

kur...mam identyczny problem! Tez wlasnie zamowilem u nich pokrowiec do diamonda i juz czekam 17 dni! Szlak mnie juz trawia wiec po raz kolejny napisalem do nich mail-a oczywiscie o zwrot pieniedzy i wczoraj dostalem taka odpowiedz: cytuje:

"Witam
 Niestety mielismy delikatne problemy zwiazane z sezonem urlopowym za co serdecznie przepraszam pokrowce sa jak      najbardziej dostepne i mmoga zostac dzisiajj po 10 wyslane co do zwrotu pieniedzy tez nie ma problemu
prosze o decyzje czy wysylac do Pana towar czy chce Pan zwrotu kosztow jezeli woli Pan zwrot dla usprawnienia tranzakcji prosze o podanie nr konta (prosze o wyslanie wiadomosci o wysokim priorytecie co umozliwi namm szybsza reakcje)

Pozdrawiam
GSMhurtownia.pl

...rzecz jasna zarzadalem zwrotu kasy! i dzisiaj dostalem odpowiedz:

"witam
zwortu dokonay do konca tygodnia

pozdrawiam
                GSMhurtownia.pl

...jeszcze malo sie naczekalem :mad: :mad: :mad: i ciekawy jestem czy na tym sie skonczy, bo dluzej nie bede czekal i tez wlasnie sprawe bede kierowal na policje! zal.pl

Pozdrawiam

Witam.widocznie macie pecha.Ja pokrowiec zamowilem 27.08.08 . Po przeczytaniu tych paru postow, przestraszylem sie ze spotka mnie to samo ,ale odziwo wczoraj tj 4.09.08 znalazlem w skrzynce awizo.Dzis pokrowiec mam juz w domku.
Zycze wam pomyslnego rozwiazania sprawy :(

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #167 dnia: Wrzesień 05, 2008, 12:45:31 »
Może dla tego, że zamówiłeś tak późno. Ja nie otrzymałem ani zwrotu kasy ani pokrowca (może dziś jak wrócę do domu, ale jest mi już nie potrzebny - kupiłem co innego) a zamówiłem 10.09
and that's what can be
remembered...

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #168 dnia: Wrzesień 05, 2008, 18:24:26 »
Ja zamieszczam natomiast zdjęcia mojego futerału. Jest tak dopasowany, że nawet w futerale Diamond mieści mi się bez problemu w kieszeni spodni.

spoko
ale IMO ten futerał jest trochę za krotki - zwróćcie uwagę ze dość sporo wystaje poza futerla. Nie chce być złym prorokiem ale po paru miesiącach noszenia w kieszeni gdzie bądź nie bądź jest narażony na pocieranie o materiał spodni nasz diamond może trochę zostać wytarty :(
Napisane: Wrzesień 05, 2008, 18:10:40
no i ja dostałem futerał od hurtowni gsm - mimo ze żądałem zwrotu kasy. efekt jest taki ze teraz mam 2 pokrowce!
wiec jesli ktoś chce kupić taki pokrowiec to mam do sprzedania - kontakt email!

*

Offline sabciu

• **
  • 111
  • Now P780
  • Sprzęt: Galaxy Note &  Sony Tablet S & Lenovo P780
« Odpowiedź #169 dnia: Wrzesień 07, 2008, 23:14:56 »

spoko
ale IMO ten futerał jest trochę za krotki - zwróćcie uwagę ze dość sporo wystaje poza futerla. Nie chce być złym prorokiem ale po paru miesiącach noszenia w kieszeni gdzie bądź nie bądź jest narażony na pocieranie o materiał spodni nasz diamond może trochę zostać wytarty :(
no i ja dostałem futerał od hurtowni gsm - mimo ze żądałem zwrotu kasy. efekt jest taki ze teraz mam 2 pokrowce!

A który kupiłeś. Może wezmę...
.......Motorola A1000 ->SPV M3100 ->MDA Vario 2 -> HTC Tytn 2  -> MDA Compact IV -> HTC HD2 -> LG P920 3D -> Samsung Galaxy Note -> Lenovo P780

*

Offline mike100

• 596
  • Sprzęt: BB 9780, BB Playbook
« Odpowiedź #170 dnia: Wrzesień 10, 2008, 20:29:31 »
witam.
dziś zamówiłem w Orange swojego diamencika;)
wiem, że na pewno kupię dodadtkową większą baterię (oryginalną).
chce także kupić stację dok z możliwością ładowania dodatkowej baterii. niestety kołyska HTC(piękna..) nie daję takiej możłiwości.
znalazłem na allegro coś takiego http://www.allegro.pl/item431044079_adapt_mobile_stacja_dok_2nd_bat_diamond.html

czy takie wynalazki są bezpieczne? czy nie będą szkodliwe dla baterii? warto to kupić? o nieoryginalnych akcesoriach mówi się wiele, ale nie wiem czy o prawda.
dzięki za pomoc. pozdrawiam.
High Tech Crap
BB 9780, Clarion Map790
Dell Vostro 3300, BB Playbook w drodze :)

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #171 dnia: Wrzesień 10, 2008, 20:54:15 »
witam.
dziś zamówiłem w Orange swojego diamencika;)
wiem, że na pewno kupię dodadtkową większą baterię (oryginalną).
chce także kupić stację dok z możliwością ładowania dodatkowej baterii. niestety kołyska HTC(piękna..) nie daję takiej możłiwości.
znalazłem na allegro coś takiego http://www.allegro.pl/item431044079_adapt_mobile_stacja_dok_2nd_bat_diamond.html

czy takie wynalazki są bezpieczne? czy nie będą szkodliwe dla baterii? warto to kupić? o nieoryginalnych akcesoriach mówi się wiele, ale nie wiem czy o prawda.
dzięki za pomoc. pozdrawiam.

poszukaj czegos na stronie brando . ja tam kupilem stacje dok i jestem zadowolony
czas transportu z HK wyniosl 10dni :)
Napisane: Wrzesień 10, 2008, 20:51:19

spoko

A który kupiłeś. Może wezmę...

poszlo na PW

*

Offline mike100

• 596
  • Sprzęt: BB 9780, BB Playbook
« Odpowiedź #172 dnia: Wrzesień 10, 2008, 21:01:09 »
vqsoft - wielkie dzięki. mam pytanie. czy w kołysce brando można ładować grubszą baterie?
High Tech Crap
BB 9780, Clarion Map790
Dell Vostro 3300, BB Playbook w drodze :)

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #173 dnia: Wrzesień 10, 2008, 21:39:30 »
vqsoft - wielkie dzięki. mam pytanie. czy w kołysce brando można ładować grubszą baterie?
na pewno można ja ładować ale w osobnym slocie

http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02670

*

Offline longu

• 760
  • Sprzęt: Garmin-Asus M10, HTC Diamond, SE Xperia Ray
« Odpowiedź #174 dnia: Wrzesień 11, 2008, 17:14:30 »
A ja dzisiaj zamówiłem taki zestaw:
- Stacja dokująca (z możliwością ładowania drugiej baterii)
- Zapasowa bateria (nieoryginalna)
- Zasilacz sieciowy
- folia ochronna
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270274297617
Sama stacja bardziej mi się podoba od tej Brando. Zapłaciłem za całość 67 zł (w przeliczeniu na PLN) razem z przesyłką. Jak będzie ktoś zainteresowany, to opiszę kilka słów więcej, gdy zestaw do mnie dotrze...
Pozdrowionka.
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

*

Offline vqsoft

• **
  • 123
« Odpowiedź #175 dnia: Wrzesień 11, 2008, 18:42:46 »
- Zasilacz sieciowy
- folia ochronna
Sama stacja bardziej mi się podoba od tej Brando. Zapłaciłem za całość 67 zł (w przeliczeniu na PLN) razem z przesyłką. Jak będzie ktoś zainteresowany, to opiszę kilka słów więcej, gdy zestaw do mnie dotrze...
Pozdrowionka.

powiem ci ze ja tez na ebayu zamówiłem folie do diamond - 6szt było w komplecie!
większego szajsu to ja jednak nie widziałem! na folii byly rysu po 1h używania!
masakra!

*

Offline longu

• 760
« Odpowiedź #176 dnia: Wrzesień 12, 2008, 17:18:08 »
- Zasilacz sieciowy
- folia ochronna
Pozdrowionka.

powiem ci ze ja tez na ebayu zamówiłem folie do diamond - 6szt było w komplecie!
większego szajsu to ja jednak nie widziałem! na folii byly rysu po 1h używania!
masakra!

Nie kupowałem dla folii (i tak pewnie jej nie założę ;-)).
Pozdrowionka.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2008, 19:12:45 wysłana przez longu »
iPaq H3870 -> iPaq H4155 -> Acer n311 -> Asus P535 -> HTC Diamond -> Garmin-Asus M10 -> SE Xperia Ray

*

Offline koven

• 325
« Odpowiedź #177 dnia: Wrzesień 12, 2008, 20:23:04 »
Dostałem wczoraj futerał zamiast kasy, którą mieli oddać... szkoda słów ręce opadają.
and that's what can be
remembered...

*

Offline stahura

• 5
« Odpowiedź #178 dnia: Wrzesień 25, 2008, 21:08:20 »
Poszukuję pokrowca na Diamonda z pogrubionymi plecami (jakies 13 max 14mm grubości), natknął się ktoś? Może jakieś pokrowce szyte na miarę?
Coś ala http://allegro.pl/item441572147_etui_beyza_do_htc_diamond_3_kolory_skora.html
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2008, 21:13:47 wysłana przez stahura »

*

Offline longu

• 760
« Odpowiedź #179 dnia: Wrzesień 26, 2008, 16:26:24 »
Poszukuję pokrowca na Diamonda z pogrubionymi plecami (jakies 13 max 14mm grubości), natknął się ktoś? Może jakieś pokrowce szyte na miarę?
Coś ala http://allegro.pl/item441572147_etui_beyza_do_htc_diamond_3_kolory_skora.html

A może ta firma Ci taki uszyje? http://allegro.pl/item441813369_etui_motion_skora_futeral_samsung_omnia_iphone.html
Oni właśnie szyją na miarę. Jak wstrzymasz się kilka dni, to napiszę Ci, jak jest z jego wykonaniem, bo sobie właśnie taki zamówiłem dla standardowego Diamenta.
Pozdrowionka.