Czy wy naprawde używacie touchFLO?!

• 30 Odpowiedzi
  • 4840 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline horde

• 2638
  • Sprzęt: Lg 2x, SGS3
Odp: Czy wy naprawde używacie touchFLO?!
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 25, 2008, 12:27:54 »
Dokladnie jak napisal kolega razor777. Dla mnie nie tylko liczy sie funkcjonalnosc w sensie, zeby jak najprosciej dojsc do pewnej opcji ale lad, polaczenie porzadku z funkcjonalnoscia.
Nie przepadam za "naciapaniem" calego Today'a ikonkami i zero widocznosci, jeden wielki chaos.
TF jest wlasnie dla mnie postepem bo wszystko jest uporzadkowane, ladne i polaczone z jako taka funkcjonalnoscia tzn, ze nie mam problemu z opcjami ktore mnie interesuja, moga sobie go bardziej spersonalizowac, dodac dodatkowe zakladki, skroty, a przy okazji wszystko wyglada ladnie i elegancko.
A jak kolega TD74 pisze, ze np zakladka programy w TF jest dla niego problemem to dla mnie nie, bo mam tam skroty do najwazniejszch programow, do ktorych chce miec szybki dostep i nie ma ich 50, nie musze niczego przewijac, a jak chce dojsc do czegos, kiedy mi sie nie spieszy to moge wejsc w programy i wybrac, no problem.
Nie oczekuje po TF obslugi calego systemu tylko jaka taka wygode, wizualnosc i dostep do najwazniejszych funkcji, a moze inaczej do tych do ktorych najszybciej potrzebuje bedac np w ruchu. I dla mnie TF jak najlepiej to spelnia.