Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Blokowanie DIamonda - czas podswietlenia na lock screen
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Diamond
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
1 Odpowiedzi
496 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pegaz666
85
Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
«
dnia:
Styczeń 22, 2009, 00:38:26 »
Szukam metody na blokowanie diamonda bez uzycia s2u2 gdyz ten uniemozliwia odbieranie mms'ow poprostu nie przychodza.probowalem ustawic na wszelakie sposoby. Chce uzyc do blokowania standardowego blokowania windowsowego ale przy przypadkowym nacisnieniu w kieszeni jakiegokolwiek guzika ekran sie podwietla az 40 sekund - bo tak mam ustawione .Chcialbym zachowac te swoje 40 sekund ale NA ZABLOKOWANYM URZADZENIU ZEBY TYLKO BYLO 5 sek. Musze miec wybudzanie kazdym klawiszem i nie moge ich zablokowac bo drazni mnie uzywanie tego niewygodnego guzika ON/OFF. Gdyby ktos wiedzial jak zmienic czas podswietlenia tylko podczas zablokowanego urzadzenia problem niewygodnego guzika i blokowania urzadzenia bylby rozwiazany! Bo latwo mozna sobie podmapowac programik pod soft button ktory wylacza i blokuje urzadzenie.
kmaro
366
Sprzęt: przejściowo SE W705
Odp: Blokowanie DIamonda - czas podswietlenia na lock screen
«
Odpowiedź #1 dnia:
Styczeń 22, 2009, 00:48:08 »
Heh taka uroda pda, musisz się przyzwyczaić do tego guzika.
Ja do blokowania używam standardowej blokady, jak chce zablokować diamonda obracam go na chwile pleckami do góry to zablokuje się i wyłączy się ekran. Co do czasu to raczej nie można tego zmienić
pzdr
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »