Jeszcze jedna uwaga:
- QuickGPS - problemy z aktualizacja danych
Nie mam najmniejszego problemu z aktualizacja danych w QuickGPS ...
Witam, mam ten rom wgrany, ogólnie nie mam z niczym problemów, ale mam dwa baboea. Mianowicie jak sobie ustawie konto email, to pobiera mi wiadomości jednak jak kliknę w wybraną wiadomość to nie przenosi mnie do odczytu wiadomości a jak już przejdzie do klienta email to nie mogę jej odczytać, pokazuje tylko listę, możliwość odczytu jest dopiero jak kliknę odpowiedz. Babo numer dwa to ikona sim extra, nie moge jej przenieś do innego folderu, po soft resecie nadal jest w głównym katalogu.
ktoś ma podobnie? po zainstalowaniu wykonałem też dodatkowo hard reset
Odnosnie ikony SIMEXTRA ... ona zawsze powracala do glownego katalogu ... Taki widocznie urok tego programu, ze musi tam byc ... Odnosnie Email ... szcezre ... to nie korzystam z klienta email na komorce ... Ale dla testów sprawdziłem ... i rzeczywiscie ... cos nie gra ... bede sie musiał temu blizej przyjzec ...
EDIT: Dzieki pomocy "
bardzo dobrego duszka" tego FORUM (ze go tak nazwe

dziekuje

) ... Rozwiązałem wiekszosc problemow ... Popracuje jeszcze nad pewnymi rzeczami i moze niedlugo wypuszcze juz poprawiony ROM (narazie nie moge naprawic aby działało ustawianie blokowania przyciskow tak jak powinno - oczywiscie mozna je blokowac albo nie, zmieniajac rejestr i SR ale to nie to samo

) ... Zastanawiam sie czy nie zalozyc jednak osobnego tematu ... zeby nie robic zamieszania tutaj ... Jednak 1 post to 1 post ... I kazdy czyta wasnie ten ... Ale pomysle jesze ... Jakby nie było LWIA czesc roboty w tym ROMie to zasługa
billyego ! i do konca pozostanie on autorem wiekszosci modyfikacji !! Stad sie cukam ... Narazie pracuje

Ale majowy weekend na pewno przyniesie wam ten nowy ROM Innovation

A czy tu czy gdzies indziej (nowy watek) to jeszcze pomysle.