Innovation ROM 2.03.540.6 by Krzysiecw
(rom z manila2)
ROMik mam juz gotowy ... Mam nadzieje ze wszystko w nim działa jak nalezy ... Oczywiscie podziekowania naleza sie
billy`emu za kuchnie. Rowniez
dexem1 ktory przerzucil to wszystko do nowej kuchni ervius`a zasluguje na podziekowanie

A ja juz sleczalem tylko nad dodaniem manili2 i poprawce YT. Oczywiscie tam pare trickow w Manili jeszcze dodałem. Suma sumarum:
Zmiany:-
Background all tabs by showaco - (domyslnie po starcie bedzie czarna tapeta, ktrora mozna sobie zmienic na jaka sie chce - i ona bedzie widoczna na wszystkich zakladkach, niestety nie udało mi sie ustawic zeby po starcie była ustawiona domyslna nowa Topazaowa (ktorej uzywam),a nie chciało mi sie juz gotowac kolejnej wersji zeby zobaczyc czy zadziała, ale ona jest na pokladzie

W \Windows pod nazwa Diamond2.jpg

-
munrusZoom extension - w zakladce manili sms dodatkowe przyciski zoom in i zoom out ktore ulatwiaj czytanie sms dluzszych ktore sie nie mieszcza na ekranie

-
usunieta kurtynka gorna w manili - ta na ktorej wyswietla sie operator - oczywiscie operator nadal sie wysweitla tyle ze juz kurtynki nie ma
-
NOWA aplikacja YouTube - ta działa juz bez zadnych problemow i nie ma ze "działa jak chce" ... Wyswietla miniaturki filmow i wczytuje filmy bez problemow.
-
SummerTimeHotFix - poprawka ktora nie cofa zegarka w manili2 o jedna godzine wstecz po sunchronizacji - zeby działała bez problemu w zegarze swiatowym musi znajdowac sie TYLKO jedno nasze miasto ! Zadne strefy czasowe.
-
nowy welcomehead (powitalny ekran) - patrz moj avatar z boku

-
zmieniony format wyswietlanej daty pod zegarkiem na Home.
-
stare menu startZnane błędy:- jest jakis problem z blokada przyciskow. Pomimo ustawienia nie blokowania przyciskow, tylko przycisk zasilania wybudza telefon.
Rozwiazanie 100% działające ale tylko z poziomi u zmian rejetru: HKCU\ControlPanel\Keybd "DefaultKeyLock": dword zmienic na 1 (tak) albo 0 (nie) w zaleznosci czy chcemy blokowane czy nie. I SoftReset na koniec.
Mam nadzieje ze wszystko w ROMie jest ok. Teraz zwolennicy manili2 moga cieszyc sie juz wersja 540.6 z manila2 na pokladzie
Pozdrawiam.
Download: Krzysiec.wu.pl RAPIDSHARE , dzieki bastek03
LINK2 (podobno sa problemy ze sciagnieciem)
W archiwum znajduje sie tylko plik (DIAMIMG.nbh), który należy wgrac wg porady 34 z
TEGO tematu.