Jeśli ktos by chciał... Przygotowałem INNOVATION ROM na bazie ROMu 540.4 billyego (w koncu co nieco mi sie udało). Jest to tylko minimalny retusz.
Zmiany:
- działa juz YouTube ... przedtem w wersji 540.4 nie działał, EDIT: Choc nie wiem czy tak działa do konca ... bo po dluzszym tescie zauwazyłem ze ten YT działa jak chce :/ Nie wyswietla miniaturek ... I raz wczytuje filmy a raz wywala blad ... Probowalem juz kilku pakietow :/
- aparat w orygnalnej wersji Diamondowej,
Manila:
- zoom tweak by munrus w zakladce SMS manili
- usunąłem gorna kurtynke
- All tabs Bacground by showaco (trzeba ustawic tapete bo domyslnie jest czarna)
- welcomehead przy starcie systemu w wersji ktorej przygotowalem do ROMu 540.5 (patrz moj avatar) 
Jakby ktos chciał to można go pobrac tam gdzie ROMy billyego (niejaki gryzon:P) tyle ze Uzytkownik: Krzysiec
A czy moglbys dac to na jakis inny serverek bo nie posiadam zwierzatka ;/
Potem moze upne to gdzies indziej ... Probuje przerobic ROM 540.6 zeby mial manile2... Ale mam malutki problem ... Bo usunalem z folderu customizujacego pliczek od tapety dla manili1 i przy kustomizacji sie o niego pluje i nie chce ruszyc ... Jak rozwiaze problem to od razu wersje 540.6 z manila2 moze sie uda upnac

EDIT: Ale cos mi teraz znowu gotowac nie chce :/ Ehh raz gotuje raz nie ... Poddaje sie :/
Moze to ta nowa kuchnia ? :/ Juz porpstu skonczyly mi sie pomysly ... Ugotowalo sie raz wiec myslalem ze juz gitara ... a Tu d**A :/
EDIT2:Nie chce zapeszac ... ale udało mi sie chyba rozwiazac problem

A co lepsze ... Znalazlem Aplikacje YouTube w jeszcze nowszym wydaniu niz to jest w 540.6 u billyego

I o dziwo ... DZIAŁA !!! BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU ! I wiswietla nawet miniaturki filmow ! Jesli wszystko pojdzie jak trzeba to moze uda mi sie w koncu cos co cały dzien sie nie udawało

Tak czy siak ... podstawa jest ROM billyego 540.6 Standart ... JA tylko dodalem kilka zmian w manili o ktorych pisalem i to NOWE YouTube. Aczkolwiek jeszcze musze nad tym popracowac i nie jest pwiedziane ze szybko cos powstanie

ALe juz jest lepiej niz bylo