Billy ROM 2.09.560.3 EK10.6 WM6.1 PLK

• 2767 Odpowiedzi
  • 366135 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bieski

• 656
Odp: Innovation ROM 2.03.540.2 UC PLK Manila 2 i 1
« Odpowiedź #1800 dnia: Kwiecień 09, 2009, 13:38:29 »
poutlook jest od poczty od sms/mms jest tmail.exe

« Odpowiedź #1801 dnia: Kwiecień 09, 2009, 13:39:47 »

Strone wczesniej zamiescilem CAB SummerTimeHotFix ... ktory poprawia blad na nowej manili ... Ale billy zapewne go w ROMie zawrze ... Wiec o godzine nie ma sie juz co obawiac ;) Sam testuje od 3 dni i ani razu nie przestawila mi sie godzina po synchronizacji zarowno activesynciem oraz programem czas z internetu ;) Wiec jest ok .

No nie jest tak do końca. Co prawda AS nie przestawia ale wystarczy niechcący kliknąć zegar i już masz przestawione. Naprawde czekam na fix albo nową manile 2 nad , którą pracuje XBmod. Jak ktoś nie korzysta z kalendarza to to jest upierdliwośc ale nie duża ale jak ktoś korzysta to po takim przestawieniu godziny wszystkie spotkania ma sie przesuniete i trzeba cały czas czujność zachowywac :)

Na zegar w manili klikam NON STOP (nawet teraz dla testu piszac posta) ... Nic mi sie nie przestawia ...Jakby tak nie bylo to bym nie zapewnial ... Alarm przestawiam codziennie wiec chcac nie chcac musze wejsc w zegar ... Zadnych problemow z tym fixem nie mam ... Mam tam pousuwane wszystkie czasy oprocz ustawionego mojego rodzinnego Miasta ...

Dowód na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=u_V3v93bH1M

Faktycznie jak się usunie strefę czasowa i korzysta tylko zmiast to problem znika :) Dzięki za uswiadomienie tego faktu.

*

Offline billyj80

• Expert HTC Topaz
  • 1939
  • Sprzęt: HTC D2 Topaz
« Odpowiedź #1802 dnia: Kwiecień 09, 2009, 18:36:36 »
Do czego służy program poutlook.exe po usunięciu z autostartu zwalniająsię zasoby do 65% i jak wpływa on na działanie romu.

poutlook sluży do synchronizacji z PC'towym Outlokiem
TD1ROM TD2ROM  Nie masz zgody na paypal!

*

Offline adamon125

• 12
« Odpowiedź #1803 dnia: Kwiecień 09, 2009, 20:21:33 »
W romie 2.03.540.3 z Manilą 1 pisanie sms-ów z polskimi znakami nie powodowało skrócenia wiadomości.
Po wgraniu ROM 2.03.540.4 z Manilą 2 sms-y są skracane do 70 znaków. Od czego to zależy i jak to zmienić?

Przepraszam za błąd, ale problemu nie miałem w romie 2.03.510.3 a nie jak napisałem 2.03.540.3.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 10, 2009, 23:46:31 wysłana przez adamon125 »

*

Offline ciopik

• 348
  • HTC Touch HD, Diamond
« Odpowiedź #1804 dnia: Kwiecień 09, 2009, 21:29:21 »
poutlook sluży do synchronizacji z PC'towym Outlokiem
Oo czyli spokojnie mogę usunąć :) THX

*

Offline bbq

• *
  • 60
  • Sprzęt: Iphone 3GS 8GB, Samsung Galaxy i-5700, HTC Diamond
« Odpowiedź #1805 dnia: Kwiecień 09, 2009, 21:30:07 »
Witajcie,

mam pytanko czy nie macie moze problemu z dodawaniem miast w pogodzie?
Kiedys uzywalem weather data base editor - juz nie dziala mi na ROM'ie Innovation, wiec pobralem z xda weather master - ale jak probuje dodac miasto i pozniej chce pobrac aktualizacje pogody w TF3d to mi sie wywala i ponownie probuje odpalic TF3D...i tak w kolko do SR :(

teraz rowniez zauwazylem ze zakladki powiazane jak kalendarz z pokazujaca sie pogoda nie uruchamia sie, a jesli chce wylaczyc pogode w kalendarzu - czyli zmiana miasta w zegarze to rowniez sie wiesza ....

HELP :)

pozdro
bbq

ucielko moje zapytanie w skwerze rozmowy ;) jesli moze ktos sprawdzic czy rowniez tak sie dzieje u Was to bardzo  bede wdzieczny, nie wiem czy to blad manili czy cos z moim diamentem dzieje sie niedobrego.. jesli macie rowniez jakies inne rozwiazanie na dodawanie miast w pogodzie to prosze o wskazowki.

dzieki

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
  • Sprzęt: HTC Magic
« Odpowiedź #1806 dnia: Kwiecień 09, 2009, 21:44:26 »
W romie 2.03.540.3 z Manilą 1 pisanie sms-ów z polskimi znakami nie powodowało skrócenia wiadomości.
Po wgraniu ROM 2.03.540.4 z Manilą 2 sms-y są skracane do 70 znaków. Od czego to zależy i jak to zmienić?

2.03.540.4? A skąd wziąłeś tą wersję?  :P

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond w PLAY
« Odpowiedź #1807 dnia: Kwiecień 09, 2009, 22:21:19 »
2.03.540.4? A skąd wziąłeś tą wersję?  :P
Ta wersja jest na chomiku u billego i jest to wersja tylko z Manilą2 :)
Ostatnia wersja z Manilą1 to 2.03.540.3 :)
HTC Touch Diamond
ROM: Windows Phone Mystique Titanium 2.3
Radio: 1.17.25.09 + Rilphone 1.15.25.14

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
  • Sprzęt: HTC Magic
« Odpowiedź #1808 dnia: Kwiecień 09, 2009, 22:25:12 »
ahaaa...  :ok: nie zaglądałem na gryzonia od jakiegoś czasu więc najwyraźniej jestem do tyłu.

@adamon125 - zwracam honor :)

« Odpowiedź #1809 dnia: Kwiecień 09, 2009, 22:38:20 »

Potwierdzam, że tak jest na 540.4, a czy na 540.3 było tak samo, nie wiem, bo w związku z tym, że i tak odbiorcy skarżyli się, że zamiast polskich znaków widzą pytajniki, zwyczajowo piszę bez polskich znaków.

A wymiana uwag pt. "a gdzie jest 540.4???" potwierdza moje wcześniejsze uwagi o potrzebie porządków.
Wesołych Swiąt, przy okazji!

« Odpowiedź #1810 dnia: Kwiecień 10, 2009, 08:58:33 »
Na początek wielki szacunek za pracę billy80,Krzysiecw i wszyscy co maczali palce w tym projekcie(na XDA też).
Mam pytanko  Innovation_ROM_5.03.540.3_Standard-przy dodawaniu do nowego menu start ikony Eksploratora Plików lub Pamięci wewnetrznej klikam start-Eksplorator plików i Diament wraca do menu Home,to samo z Pamięcia wewnętrzną-miast otwierać jej zawartość powraca do zakładki Home w manilli.Ma ktoś taki myk?
Doświadczenie spływa po ludziach ani ich nie oświecając, ani nie poprawiając.
Napoleon Bonaparte

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
« Odpowiedź #1811 dnia: Kwiecień 11, 2009, 09:28:51 »
W końcu się przomogłem i zainstalowałem najnowszy ROM z Manilą2 bo jak do tej pory instalowałem tylko ROMy z Manilą1 ale teraz wziąłem się za innowację i flashowałem Innovation ROM 5.03.540.4, wynik tego jest dość zadowalający ale nie w 100% bo na coś trzeba ponarzekać :evil:

Otóż co się dzieje :?:
Ano robi się tak że za każdym razem po SR wyskakuje klawiatura natomiast dość często do tego jeszcze ActiveSynch ale nie wpływa to na późniejszą pracę.
Co jeszcze :?: To że problem z zegarem jest faktycznie poważny bo jak w Ustawieniach Windowsa ustawi się godzinę to jest ok aż do momentu tapnięcia na duży zegar z Manili i wtedy przestawia się na godzinę wstecz. Natomiast po ustawieniu godziny w Manili jest godzina aktualna ale też jakimś cudem sama się po jakimś czasie lubi przestawić. Dodam że u mnie fix Summer Time nie działa i nic nie dał bo czas jak się przestawiał tak się przestawia.

W końcu też XBmod napisał że pracuje na Manilą2 od początku i musi zbudować ją od nowa nie bazując na tej co już istnieje więc mam nadzieję że teraz dopracuje ją do perfekcji bo ma już doświadczenie robiąc aktualną wersję.

Co mnie zaskoczyło mile na początku to to że zaraz po flashowaniu i HR i po pełnym uruchomieniu systemu zużycie pamięci RAM było w granicach tylko 54-56% ale po kilku SR już takiego wyniku nie osiągnąłem i teraz po włączeniu wynosi 68% a w miarę używania wzrasta do 80-82% i nic na to nie da się poradzić.

Mówiliście jeszcze że GSensor nie obraca Wam Manili a ja dodałem ją do listy GSensora i wszystko hula że się tylko uśmiech z radości sam na twarzy rysuje.

Poza tym przestawiającym się zegarem i dość dużym zużyciem RAMu co powoduje szybkie rozładowanie baterii to ROM jest bardzo stabilny i bardzo szybki co mnie zaskoczyło z tego względu że poprzednie ROMy jakie miałem były szybkie ale nie aż tak.

PS.
Aha zapomniałbym dodać że wyłączyłem teraz nowe Menu Start i powróciłem do starego bo nie zawsze chciało się u mnie przewijać w dół (slider w dół nie zawsze działał) więc nie mogłem przejść do programów jakie były poniżej (tych nie widocznych na ekranie bo były niżej). Poza tym brakowało mi tego że nie było listy ostatnio otwieranych programów co jest u mnie dość przydatne bo się tak przyzwyczaiłem.

To tyle spostrzeżeń z pracy na ROMie z Manilą2 :grin:

BillyJ80 pisałeś coś że pracujesz już nad wersją 540.5 więc pytanie standardowe jak zawsze kiedy będzie ukończona i kiedy możemy się jej spodziewać :?:

Chylę czoła dla Twojej pracy i zaangażowania :ok:
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2009, 09:32:33 wysłana przez gadowsk »
HTC Touch Diamond

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
« Odpowiedź #1812 dnia: Kwiecień 11, 2009, 11:10:36 »
Otóż co się dzieje :?:
Ano robi się tak że za każdym razem po SR wyskakuje klawiatura natomiast dość często do tego jeszcze ActiveSynch ale nie wpływa to na późniejszą pracę.
Co jeszcze :?: To że problem z zegarem jest faktycznie poważny bo jak w Ustawieniach Windowsa ustawi się godzinę to jest ok aż do momentu tapnięcia na duży zegar z Manili i wtedy przestawia się na godzinę wstecz. Natomiast po ustawieniu godziny w Manili jest godzina aktualna ale też jakimś cudem sama się po jakimś czasie lubi przestawić. Dodam że u mnie fix Summer Time nie działa i nic nie dał bo czas jak się przestawiał tak się przestawia.

To moze ja napisze o tych bledach ;)

Klawiatura - to jest blad startowy manili i byc moze xbox go rozwiaze a moze nie ... mozliwe ze do tego potrzebny bedzie poprawnie przeprotowany Dialer z Topaza ... jak dharvey pisal na XDA. A nawiasem mowiac to prawie go juz przeprotowali :D Wiec lada chwila bedzie sie mozna cieszyc nowym Dialerem ;) Tyle ze nie wiadomo na 100% czy poprawi on start manili bez klawiatury.

Active Sync - ten problem byl zwiazany z buildem ... ale szczerze on pojawia mi sie raz na ruski rok ...

Zegar - gwarantuje Ci ze summer Time Fix działa, tylko tak jak kolega wczesniej mial problem ... USUN Z ZEGARA SWIATOWEGO WSZYSTKIE CZASY POZA TWOIM MIASTEM ! ;) Tak jak to na filmiku kilka postow wyzej pokazalem (linka do filmiku znajdziesz chocby w drugim poscie na tej stronie)... A zapewniam Cie ze nie bedziesz mial problemu z zegarem ani w Active Sync ani po kliknieciu na duzy zegar ...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2009, 11:32:23 wysłana przez Krzysiecw »

« Odpowiedź #1813 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:16:26 »

Zegar - gwarantuje Ci ze summer Time Fix działa, tylko tak jak kolega wczesniej mial problem ... USUN Z ZEGARA SWIATOWEGO WSZYSTKIE CZASY POZA TWOIM MIASTEM ! ;) Tak jak to na filmiku kilka postow wyzej pokazalem (linka do filmiku znajdziesz chocby w drugim poscie na tej stronie)... A zapewniam Cie ze nie bedziesz mial problemu z zegarem ani w Active Sync ani po kliknieciu na duzy zegar ...

Problem z przestawianiem czasu po kliknieciu na duzy zegar pojawia sie w przypadku ustawienia w opcjach windowsowych osobiste\telefon\strefy czasowe - "automatycznej zmiany strefy czasowej i ustawien zegara".

np. po wylaczeniu i wlaczeniu radia komorkowego czas i stera czasowa jest automatycznie ustawiana na GTM+1 i akualizowana godzina, po kliknieciu na duzy zega czas cofa sie o jedna godzine :(

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #1814 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:27:13 »

Problem z przestawianiem czasu po kliknieciu na duzy zegar pojawia sie w przypadku ustawienia w opcjach windowsowych osobiste\telefon\strefy czasowe - "automatycznej zmiany strefy czasowej i ustawien zegara".

np. po wylaczeniu i wlaczeniu radia komorkowego czas i stera czasowa jest automatycznie ustawiana na GTM+1 i akualizowana godzina, po kliknieciu na duzy zega czas cofa sie o jedna godzine :(

Ja wam mowie jak rozwiazac problem ... Usuncie strefy czasowe z zegara swiatowego manili i po co ustawiac cos w WM? Mnie działa i nie mam najmniejszych problemow z zegarem ... kolega wyzej (z poczatku storny) ktoremy podalem rozwiazanie widze tez juz z tym problemow nie ma ... wiec cos w tym musi byc ...

« Odpowiedź #1815 dnia: Kwiecień 11, 2009, 12:36:09 »
zgadza się... jest w tym ominięcie problemu, a nie jego rozwiązanie :)

nie będe pisał że dużo podróżuje i automatyczne zmiany stref są mi potrzebne, ale lubię mieć świadomość że po każdym restarcie mam zaktualizowany dokładny czas.

*

Offline BelHeI

• **
  • 171
« Odpowiedź #1816 dnia: Kwiecień 11, 2009, 14:22:56 »
Witam,

Kupiłem niedawno HTC Diamond i mam parę pytań co do instalacji ROMu od Billego.., ale najpierw podam aktualnie posiadaną przez mnie wersje ROMu i Radia to:
ROM: 1.93.707.1 WWE
Radio Version: 1.00.25.05
Czy aktualizacja jest zalecana dla mnie?

Ps.
Proszę o wyrozumiałość dla mnie, jestem nowy ;)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 10:35:26 wysłana przez BelHeI »

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #1817 dnia: Kwiecień 11, 2009, 14:30:10 »
Witam,

Jestem świeżym posiadaczem telefonu marki HTC (Diamond).
Aktualnie posiadana przez mnie wersje to:
ROM: 1.93.707.1 WWE
Radio Version: 1.00.25.05
Czy aktualizacja będzie miała jakiś sens?
Czy ten soft będzie działać u mnie?

Ps.
Proszę o wyrozumiałość dla mnie, ponieważ jestem zielony przy tym fonie ;p

Polecam na start przeczytac całe FAQ dotyczace Diamonda i ROMow itp. znajdujace sie na gorze dzialu Diamonda. A nastepnie odwiedzic ten watek. I wtedy wierz mi wszystko bedziesz wiedzial.

*

Offline vigor2

• 20
  • Sprzęt: HTC Diamond, SAMSUNG S2
« Odpowiedź #1818 dnia: Kwiecień 11, 2009, 17:00:23 »
Dla twórców i współtwórców romu oraz wszystkich forumowiczów życzę
WESOŁYCH ŚWIĄT

*

Offline BelHeI

• **
  • 171
« Odpowiedź #1819 dnia: Kwiecień 11, 2009, 20:27:53 »
Czy Manalia 2 obsługuje przestawienie ekranu?
Praca kamery i aparatu jest...zbyt powolna, czy nowsze wersje ROMów naprawiają to?
Czy też jest lag, gdy ktoś do mnie strzałkę puszcza(krótką, zbyt krótką, aby HTC odmulił)?
A także dziwi mnie dość małej pojemności bateria, która po zaledwie 10h pracy rozładowuje się HTC, czy to jest normalne dla tej marki telefonu?

Edit:
Praca aparatu u mnie była bardzo powolna, bo korzystałem z niej wtedy, gdy był niski poziom światła w otoczeniu, efektem czego tryb w jakim robione były zdjęcia/filmy przełączył się na tryb nocny.
Stąd moje dziwne odczucie podczas robienia zdjęć, albo nagrywania sekwencji wideo ;p
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 10:42:26 wysłana przez BelHeI »

*

Offline vipczesioo

• *
  • 51
  • Sprzęt: Samsung Spica LK2.08 MultiTouch
« Odpowiedź #1820 dnia: Kwiecień 11, 2009, 22:51:21 »
A mam jeszcze parę pytań...
Czy Manalia 2 obsługuje przestawienie ekranu z pionu na poziom, gdy przestawię w ten właśnie układ swój telefon? - chyba wiadomo ocb ;p
Praca kamery i aparatu jest...zbyt powolna, czy nowsze wersje ROMów naprawiają to? I czy też lag, gdy ktoś do mnie strzałkę puszcza?
A także nurtuje mnie słaba dość bateria, bo po pracy z telefonem po ~10h rozładowała mi się. Czy to normalne?

Tak manila 2 obsługuje przestawianie ekranu.
Praca kamery i aparatu jest na przyzwoitym poziomie.
Bateria poprostu taka jest i cudów nie ma.
Jeśli chcesz mieć manile 2 polecam na ta chwilę Innovation ROM 2.03.540.3 billyj80
Jeśli na manili 2 Ci nie zależy wgraj ROM 2.03.540.3

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
« Odpowiedź #1821 dnia: Kwiecień 11, 2009, 22:59:37 »
Na chomiku u billego jest Innovation ROM 5.03.540.4 z Manilą2 więc można sobie darować wersję Innovation ROM 5.03.540.3 natomiast jak chcesz z Manilą1 to ROM 5.03.540.3 jest najnowszy.
HTC Touch Diamond

*

Offline BelHeI

• **
  • 171
« Odpowiedź #1822 dnia: Kwiecień 11, 2009, 23:30:43 »
A mam jeszcze pytanie trochę odbiegające od tematu...
Zakupiłem tel od znajomego, ten mój HTC jest z Finlandii i problem w tym, że nie ma w nim dowodu zakupu, ani gwarancji. Jednak ma wszystkie oznaczenia, pudełko itd.
Czy w takim wypadku, mogę skorzystać z gwarancji?

Ps.
On nie potrafił zbytnio na to pytanie odpowiedzieć, bo sam kupił od kogoś w takim stanie.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 11:07:55 wysłana przez BelHeI »

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #1823 dnia: Kwiecień 11, 2009, 23:38:51 »
A mam jeszcze pytanie trochę odbiegające od tematu...
Zakupiłem tel od znajomego, ten HTC jest z Finlandii i problem w tym, że nie ma w nim dowodu zakupu, ani gwarancji. Jednak ma wszystkie oznaczenia, pudełko itd.
On nie potrafił zbytnio na to pytanie odpowiedzieć, bo sam kupił od kogoś w takim stanie.

Nie bardzo moge sie doczukac w tej wypowiedzi pytania ;) ... Ale jesli chodzi o gwarancje ... to raczej zapomnij ze bez papierow bedziesz mogl z niej skorzystac ... Nie w Polsce ... Ale nie ciagnijmy rozmowy o gwarancji w tym watku ... Jest do tego duzo innych tematow.

*

Offline BelHeI

• **
  • 171
« Odpowiedź #1824 dnia: Kwiecień 12, 2009, 00:41:30 »
Do usunięcia,

Niech ktoś z raportuje do usunięcia, bo sam swojego postu nie mogę ;p
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 11:09:44 wysłana przez BelHeI »

*

Offline gadowsk

• 716
    • gadowsk
« Odpowiedź #1825 dnia: Kwiecień 12, 2009, 00:56:40 »
Mamy już nowy TF3D2 Tweak więc możemy tweakować nowe TF3D2 już jak to robiliśmy z poprzednią Manilą :D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502102
HTC Touch Diamond

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #1826 dnia: Kwiecień 12, 2009, 09:28:09 »
Mamy już nowy TF3D2 Tweak więc możemy tweakować nowe TF3D2 już jak to robiliśmy z poprzednią Manilą :D
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502102

Temu narzedziu jeszcze daleko do TF3D Congif ;) Narazie widze wykonuje proste czynnosci ktore byly dotychczas mozliwe poprzez CAB badz zmiany rejestru ... Dopoki nie bedzie sie dalo zmienic formatu daty, theme, jezyka, itp (czyli rzeczy ktore potrzbuja ingerencji w pliki manili)... to malo uzyteczne narzedzie jak dla mnie ... Oczywiscie osoby ktore wiedza i znaja sie na plikach manili wiedza jak to zrobic manualnie ... (mowie o dacie jezyku itd) ale fajnie bylo by miec narzedzie do tego ...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2009, 10:00:24 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline ilidan

• **
  • 174
  • Sprzęt: MDA VARIO 4 <-- htc diamond
« Odpowiedź #1827 dnia: Kwiecień 12, 2009, 11:03:51 »
ROM: poszukiwany
RadioROM: jeszcze bardziej poszukiwany

*

Offline Krzysiecw

• Ekspert HTC Magic
  • 2415
  • HTC
« Odpowiedź #1828 dnia: Kwiecień 12, 2009, 11:42:33 »
Pobrałem z chomika billego najnowszy bulid Innovation ROM. Jednak tam w katalogu tylko jest:
Diamimg.nbh - obraz ROMu
Nie ma programu, który umożliwił by mi wgranie ROM :/
Może ktoś zuploadować?

Mam nadzieje ze masz wgrany HARD SPL ...   Tak pisze na ZAŚ , zeby potem nie było ze ROM billyego uszkodził Ci Diamonda :)

EDIT: A tak do wszystkich ;) Zapewne juz niedlugo bedziemy sie mogli cieszyc nowym PhoneCanvas ... Na xda uzytkownik conflipper z niewiadomych zrodel bedzie mial dostep do oryginalnego nowego dialera VGA z HTC Twin (ktory rowniez uzywa nowej wersji Manili). Czyli bedzie to oryginalny dialer od HTC w nowej wersji ;) Teraz tylko czekac az bedzie on w jego posiadaniu (nie wiadomo z jakiego zrodla :D ale nie to jest wazne ;) Wazne to ze sie tym podzieli :) Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2009, 11:49:14 wysłana przez Krzysiecw »

*

Offline ilidan

• **
  • 174
  • Sprzęt: MDA VARIO 4 <-- htc diamond
« Odpowiedź #1829 dnia: Kwiecień 12, 2009, 12:20:11 »
kurcze no... windows 6.5 teraz te nowe dialery... ja mam maturę ale jak o tym słyszę to sie nie mogę powstrzymać od ciągłego wgrywania coraz to nowszych rzeczy. choć ostatnio udało mi sie wytrzymać tydzień bez wiekszych zmian:) będę oczekiwać na więcej info:)
ROM: poszukiwany
RadioROM: jeszcze bardziej poszukiwany