WITAM !
Dla tych którzy korzystają z nowej manili 2 mam dwie dobre informacje ze swojej strony
1 xboxmod pracuje juz nad poprawiona wersja manili 2 wyciagietej z finalnego produktu Topaz. Manila ta nie posiada juz blędu zegarka przestawiajacego sie samoczynnie o godzine i wiele wiele innych poprawek ze strony samego HTC, ktore nie byly wina zlego przeportowania

Niestety musi on przeprotowac manile na nowo ... ale wie juz jak to robic wiec pojdzie mu to o wiele szybciej niz z ta dotychczasowa
2 to chyba uszczesliwi posiadaczy ROMu billyego z manila 2 w znacznym stopniu

Doszukalem sie jak zrobic azeby programy zainstalowane na urzadzeniu z manila2 pokazaly sie na liscie Usun Prgramy

Dotychczas widniala tam tylko OPERA. A wiec:
Trzeba dokonac dwoch zmian w Rejestrze (dowolnym edytorem) w nastepujących miejscach:
HKLM/Security/Policies/Policies/00001005 DWORD: z 546 na 24 oraz w: 00001017 DWORD z 546 na 24
Potem RESET i po nim na liscie programow do usuniecia widac juz wszystkie ktore zainstalowalismy

Zapewne w kolejnych wersjach ROMu bedzie to juz poprawione

Pozdrawiam.
EDIT: Jeszcze jedna mala poprawka dla was ... odnosnie tej nieszczesnej przestawiajacej sie godziny ... jeden z uzytkownikow na XDA zamiescil CABa ktory naprawia ten blad (jak to on napisal tylko w letnim czasie ) czyli obecnym

Tak czy siak ... dla mnie działa ... po jego zainstalowaniu hgodzina mi sie nie przestawila