powiem tak. Rom zapowiada sie swietnie, ale... no wlasnie te bugi w manili... jest ich od cholery jeszcze poki co. Ja osobiscie wracam do swego duttyego, a jak wyjdzie wersja ostateczna romu to pewnie bede na nim pracowal.
A teraz bugi / braki ktore znalazlem:
- nie moge poszerzyc belki z nazwa pliku w eksploratorze
- przydal by sie jakis pim backup (wiem ze mozna sciagnac ale po co jak sporo osob chyba tego uzywa)
- HTC GPS Tool (wogole nie rozumiem czemu tego nie ma)
- puste foldery (edukacja, kopia, tweaks, kalendarz, inne) bym wywalil bo naprawde nie wiem po co one tam sa
- nie moge dodac zdjecia do kontaktow przez tf3d, bledy z pogoda itp(ale to chyba wina manili)
- nie wiem czy sie da ale przydala by sie zakladka z programami jak w standardzie
- opera dziwnie sie zachowuje, forum pdaclub wyglada jak by bylo zupelnie bez grafiki tylko w trybie tekstowym, natomiast wp juz dziala ok
- Gsensor (niedziala mi doslownie nigdzie) cos czytalem ze ktos tu rozwiazal ten problem ale nie chcialo mi sie sprawdzac

- po zainstalowaniu programow nie da sie ich odinstalowac (na liscie mam tylko Opera Software Opera 9 o_O)
- prawie nigdy nie pokazuje sie klawiatura do wpisania pinu
- brakuje mi klawiatury compact qwerty

Chcialbym tylko zaznaczyc ze nie napisalem tego zeby wytknac autorowi cokolwiek, tylko zeby opisac problemy ktore zauwazylem, ktore to potem autor bedzie mogl poprawic mam nadzieje

PS. Te ikonki w gornej belce sa wyczesane poprostu
Napisane: Marzec 28, 2009, 21:40:24
Dzięki wielkie za włożoną pracę. Ja znalazłem wieeelki plus jak dla mnie. Wreszcie duża czionka przy smsach. Nie musze okularów wkładać. Oczka juz nie te a tu taka niespodzianka
ej a ty wiesz ze to w kazdym romie mozna zmieniac?