Billy, z klasikiem wszystko jak najbardziej ok, przynajmniej na razie

Poprawnie działa wybór połączenia po customizacji, chodzi szybko, ikonki po odłączeniu od pc nie ma, więc też ok

Ale jedna rzecz mnie na razie zaintrygowała - jest bardzo ramożerny. Bardzo szybko zjada zasoby. Gdzieś musi być jakiś wyciek pamięci, bo nawet przy nieodebranym połączeniu, kiedy sprawdzamy, kto dzwonił i wracamy na zakładkę home, ram skacze o 4 proc. do gróry i nie chce wrócić do poziomu sprzed sprawdzenia. Uruchomienie clean ram na poziomie trzecim rozwiązuje problem, ram wraca do poprzedniego poziomu. Ale to oznacza, że jakieś procesy pomimo tego, że miały być "ubite", nie zostają. W efekcie po krótkim okresie pracy (doinstalowanie kilku aplikacji, automapy, resco explorera, coreplayera i innych) wykorzystanie ramu skoczyło na poziom 74 proc. Po uruchomieniu clean ram spadło do ~60 proc. Dziwne.
Brakuje także (przynajmniej mi) tej malutkiej klawiaturki, jako opcji. Podczas korzystania z im/pisania maili była to super przydatna rzecz (nie zajmowała tyle ekranu). Nowa klawiatura jest super, ale ta malutka (zwłaszcza ta z przygotowanym przez Ciebie czarnym tłem) byłaby naprawdę super przydatna. Może można ją jakoś włączyć?
Poza tym ROM bajka, bardzo mi się podoba i testuje dalej

Dzięki za Twoją pracę