ten błąd nie bedzie mial wpływu na restore, bo te pliki są tworzone tymczasowo, tło today nie znam, bo nie używam, podeslij mi ikonke i ten plik exe, zobacze czy się da.
prośba dotyczyła momentu w którym 520 będzie już udostępniona on-line i kiedy dopracujesz wszystko to co potrzebujesz dopracować.
zobacze, czy bedzie wogóle stabilna, jeszcze nie myslalem o tym, postaram sie jutro wypuścić rom oparty na tym buildzie, ale to bedzie tylko testowy romik, nie wersja oficjalna
pozatym czas stracony na usunięcie błedu z głośnością nie byl wcale stracony, gdyż wiedza przy tym zdobyta pozwoli mi juz uniknąć tego błedu w następnych romach, myśle ze nawet uda mi sie tą wersję co sie nakłada na YouTuba zmusić do współpracy z dialerem, ale to sie okaże wieczorem, no i co za tym idzie bede mogł też nowszą wersje YouTube zastosowac (ale chcę w niej przetłumaczyć to okienko wyboru kategorii - Film, Music, Tvavel idt.)
dodam jeszcze jedno, mianowicie w wersji 510.2 dodałem przy starcie ładowanie albumu muzyki i zdjęć, rom może sięciut dłużej uruchamiać, potem napisze jak to ewentualnie zmienić