powiem wam teraz coś, jak kiedyś napisał jeden użytkownik z forum !Novy, którego nota bene mi troche tutaj brakuje, mogliby admini już zdjąć bana z jego konta, gdyż ciekaw jestem czy udało mi sie przekonać jego, że polskie wcale nie znaczy gorsze niż Dutty, ale wracając on napisał, że romy są robione pod siebie i miał w tym dużo racji, robię taki rom jaki mi się podoba, a to że dzielę sie tym z innymi, to już moja dobra wola, ale nie każdemu musi sie mój rom podobać, po drugie ja raczej wole, aby mój rom służył nie tylko bardziej zaawansowanym użytkownikom, ale też tym który o romach nie mają zielonego pojęcia, dla których ważne jest, aby służył im głównie jako tefefon, bez grzebania w rejestrze i tweakach.
ale jak juz pisałem, jak tylko cos nowego zrobie to dodam do romu, na razie musiałem poprawiać rom i nie miałem czasu na nic innego
tymczasem opracowałem wersję Classic romu, wyglądem przypomina ten 500.0, czarny motyw przewodni, białe ikony, Menu Start jak orginał (zrzut ekranu poniżej) oraz wersję Standard z poprawionymi powiadomieniami, aha Fory jeżeli jeszcze coś nie gra z powiadomieniami to daj mi znać na prv
jak tylko Chomik ożyje to wrzucę, na razie mi się strona nie otwiera