dobra wiadomość, właśnie zrobiłem rom oparty na najnowszym dziecku HTC, chodzi elegancko, najważniejsze, ze obracanie w końcu chodzi bez zamulania, teraz bede mógł ten nowy sensor zastosować, na 100% jutro bede ładował tą wersję, tylko jeszcze zobacze czy wszystko inne chodzi, o dziwo też chodzi obracanie Touch FLO bez zadnej zwiechy, z tym że jest wtedy ucięte
tak wieć plan jest taki, ze skoncze wszystko wysyłam na chomika, wsadziłem tez nowy build Opery oraz nowy Connection Settings, dodałem też opcje obracania w Ustawieniach/Przyciski
nastepny krok to sprawdze TouchFLO z Touch Pro Raphael, czy po obróceniu bedzie sie pojawiał Action Screen, jak tak to go zamienie na tą wersje, potem robie caba z nowym sensorem, dostosowanym do obracania kalkulatora, bez dialera i innych, jeżeli sensor się sprawdzi to zagości w następnym romie
naprawde ten nowy romik to demon, szybko i bez zacinek, wszyscy powinni być zadowoleni
jeżeli rom bedzie sie wam sprawował bez zarzutów, to zaczynam prace nad zaplanowanymi wcześniej udoskonaleniami, bo głęboko wierze, że tym razem nie bedzie już żadnych niespodzianek, bo jeszcze chciałem zrobić wersje klasyczną cos ala 500.0 z czarnym tłem i action screenem oraz białymi ikonkami
opis w pierwszym poscie