wiem ale to wszystko spowodowane przez obracanie ekranu, juz leci wersja bez obracania, poprawiłem też napis Comm Manager na Menedźer komunkacji oraz kategorię zadań Holiday na Wakacje,
zrobie tez caba z tym automatycznym obracaniem z ustawieniami obracania tylko dla aplikacji co nie powodują problemów, ale bedzie to jako dodatek, nie w romie
sprawadzalem tez klawiature, ale na razie ciezko nazwać ja stabilną, przy wyborze klawiatur wyskakuja 2 okienka, zajmuje też znaczną cześć ekranu, ale testowałem wersje ze strzałkami, jest tez bez, popracuje nad nią, bo naprawde niezle sie na niej pisze, na pewno lepiej niż na starej, ale poki co skupie sie nad cabem, jezeli większa ilość obób potwierdzi dobre działanie dopiero wtedy wstawię ją do romu, na razie dosyć eksperymentów (sensor to byl niewypał), a jeszcze jakby komus You Tube sie wieszał przy naciskaniu tych 4 dolnych przycisków w szczególnośći historia, to wykasujcie katalog YouTube z Internal Storage, z poprzednim romie byla nowsza wersja YouTube, która troche innaczej zapisuje pliki tymczasowe, próbuje też spolszczyć wybór kategorii z tego nowego YouTuba jak sie uda to dam caba, potem w romie go wstawie
na razie wersja 500.3 bez obracania pozostaje jako oficjalna, stabilna, nie sprawiająca kłopotów
pierwszy port nowej manili na Diamonda
http://www.youtube.com/watch?v=UwZMNzmwid4&feature=channel_pagejak to bedzie gotowe to wtedy bedzie mozna spokojnie obracanie ekranu wrzucic, nie bedzie sie wieszał telefon
wersja bez obracania jest na chomiku