pracuje obecnie nad YouTube, mam nadzieje, że do weekendu bedzie wersja romu z działającym prawidłowo YouTubem, głośność już wiem jak poprawić, poprawione zostaną jeszcze sktót w zakładkach Opery, leciutki błąd w tłumaczeniu, który jeszcze wynalazłem w jednym miejscu, dodam tez wyłączenie vsync w 3D, jeszcze chce dodać kolorowe ikonki taskbara (beam - transfer i wyszukiwanie wifi, bo są białe na razie), kolejna rzecz to dostosować Yote Dialer, aby nie zmianiała ikonki Bluetooth na białą na pasku
jak znajdęwiecej czasu, to postaram sie spolszczyć PIM Backup i Sprite Backup, żeby je do romu dorzucić
-próbując otworzyć katalog Tweaks pokazuje mi się biały ekran a katalog w ogóle się nie otwiera
tak bo to jest pusty katalog, abyscie sobie wgrali tam skróty do Diamond Tweaks, itp.
- jeśli chcę sobie wybrać jakiś program zakładki programy scrollując do dołu widać że sporo programów się dubluje
podwójne juz o tym pisałem, zeby sobie skasowac podwójne sktóty w Menu Start, jak to komus przeszkadza, nawiasem mówiąc ile razy tam sie wchodzi zeby dodac te pare programów
- nie działa mi za bardzo internet explorer
możliwe, bo to jest wersja 8, ale nastepnym razem ją wywalam
-Testuje dalej, przestaiwlem i po resecie wreszcie dziala mi wygaszanie podczas rozmowy
wygaszanie wyłączyłem specjalnie, bo można przecież wcisnąc przycisk power u góry, aby sobie wygasic, jedni wola, aby sie wygaszal inni nie, ja naleze do tych drugich
-Dziwne, u mnie po HR i bez przywracania ze Sprite mam nadal małą klawiaturę bez polskich znaków.
Można prosić o cab-a?
to jest niemożliwe, muszą być, zobacz screen poniżej
- denerwujaca kurtynka
specjalnie umiescilem caba w dodatkach, aby ja wyłączyć, zainstalować i soft reset "Wyłącz kurtynę"
- troche jakby cichy dzwonek
również cab w dodatkach, wystarczy zainstalować i soft reset "Głośność wysoka" = AudioPara Full, "Głośność średnia" = AudioPara Light
-mozna kogos prosic aby wgral gdzies cab-y ktore byly w dodatkach wbudowane w rom? bo bym je potestowal a usunalem sobie je a nie chce znowu robic reset
pod spodem zamieszczam załącznik ze skrótami do Cabów, skopiuj do menu start / narzędzia