No to jestem po dwóch dniach intensywnych testów. Ogólnie bardzo dużo rozmawiam, często powyżej 4 godzin dziennie, sms, mms, gps, na granie nie starcza czasu

No więc powiem szczerze, że poprzedni rom działał mi trochę lepiej. Ten też jest świetny, nie powiem, niemniej...
- kilka razy zdarzyło mi się, że przestał działać dzwonek. Tj. ktoś do mnie dzwonił, ale telefon był kompletnie głuchy, nie wydawał żadnych dźwięków. Nic takiego nie zdarzyło mi się przy poprzednim Twoim romie. Po resecie wszystko wracało do normy, ale co nieodebrane to nieodebrane
- wydaje mi się, że paradoksalnie szybciej zjadało mi baterię. Może to subiektywne odczucie, jeszcze potestuje dłużej (na razie testy trwają od niedzieli wieczorem)
- podczas podłączenia do laptopa przez usb, ekran htc z wyborem czy chcemy active synca czy dysk itp. potrafił zgubić czcionki, tj. przestawiała się ona w całości na paskudną szeryfową
- ikonki o ile na początku strasznie mi się podobały, o tyle po tych dwóch dniach przeszkadzają trochę. Wiem, że to kwestia gustu, ale jakoś nie pasują mi kolorystycznie...może lepsze byłyby całe białe z czarnym motywem sieci, głośnika itp? Ale to subiektywne odczucie
- zakładka Historia połączeń (trzecia ikonka po przesunięciu palca w Touch FLO 3D) nie działa opcja "Menu"
- szkoda, że na stronie głównej zamiast "Menu" nie ma "Telefon", byłoby to moim zdaniem wygodniejsze od przedzierania się przez "Start"
- poza tym jak na razie wszystko gra i tańczy, testuje dalej

Tak czy siak i tak uważam te 2 ROMy od Ciebie za najlepsze tutaj z uwagi na bliskość oryginałowi, lekkość, brak przeładowania efektami i kompletnie zbędnymi aplikacjami (wyznaję zasadę, że zawsze wolę sam zdecydować o tym, co znajduje się w moim pda, więc dzięki Ci za to). Godne pochwały jest także niskie zużycie pamięci i procesora, szybkość, fajne tweaki i CUDNY przycisk "Nowe", to jest niesamowicie wygodne

ps. Radio ROM 1.09.25.23, bateria oczywiście rozszerzona