dzieki, za mile slowa, doceniam
z tym, ze mam taka mala prosbe, zeby zamiast i teraz mowie ogolnie, gdy widzialem posty typu ale z Ciebie fachura twoje romy sa najlesze itd. inne sa do dupy, ludzie zaczeli może porównywać romy jakie sie pojawiaja i moze opisywac wady i zalety, zeby mozna bylo sie zorientowac co w jakim romie dziala najlepiej, zaoszczedzilo by mi to wiele flaszowania i testowania innych romów w celu ewentualnego wykorzystanie czegos w moim wlasnym, moze jak wszyscy zaczna dzialac razem to w koncu bedziemy mieli najlepszy rom do Diamonda jaki kiedykolwiek powstal i to po polsku, i tak uwazam, że jestesmy juz bardzo blisko xda jezeli chodzi o jakosc naszych romów, co do Duttego 3.6 niby najlepszego romu na swiecie, nie wiem nigdy go nie mialem, ale powiem, że oni maja o wiele lepiej niz my, bo nie musza niczego tlumaczyc, bo orygnalny rom juz jest angielski, zrobia pare pierdół, a potem sie ludzie zachwycaja nie wiadomo czym. tym bradziej, ze XDA jest ogólnoswiatowym forum, a PDAClub.pl tylko polskim, wiec siłą rzeczy jest ze na swiecie znajdzie sie pare osób, ktore ugotuja dobry rom.
heh, juz sie pogubilem, pozdrawiam