To może napiszesz jakiś 'podręcznik' jak się gotuje na tej kuchni ........... bo kilka osób pyta o to ale jego 'Autor' jakoś nie ma ochoty pomóc

Bo narazie to jest tak jabym dostał samochód bez kluczyków 
hehe, kolego moze daj jakis konkretny przykład co chcesz zmienic, ja ci postaram sie wytlumaczyc na podstawie tego konkretnego przykladu, bardzo ciezko jest napisac jakis przewonik, musialbym chyba kazda paczke po kolei opisywac.
wazny jest plik initflashfiles.dat, katalog oem/0415/OperatorPKG, gdyz w nich sa zapisy, ktore lacza sie z paczkami z katalogu ext, reszte mozesz kasowac prawie bez ograniczen
zebyscie wiedzieli, ile ja czasu nad tym spedzilem, probujac rozgrysc kazdy problem, jeszcze w zeszla niedziele wiedzialem niewiele wiecej o tej kuchni niz wy, gdyz dopiero w poniedzialek zaczalem ja przerabiac na polski, i krok po kroczku mi sie udalo, a tak poza tym to jest to moj pierwszy spolszczony rom w zyciu, poprzedni to byla tylko przerobka lovelasika, na moje potrzeby.
zycze powodzenia
Billy
[/quote]
I tu mamy problem, że nowa kuchnia to zabawka tylko dla kogoś kto przysiądzie z nia na tydzień lub dwa i będzie szukał co oznacza która paczka....
To widać, że jestem totalny lamer i jak juz rozgryzłem o co chodziło w poprzedniej kuchence to dzień czy dwa później ukazała się wersja z opisami

więc nie mam ochoty znów zaczynać od zera

Może komus będzie się chciało spisac "co jest co"