Cytat: billyj80 w Czerwiec 24, 2009, 13:32:14i tu jest sprawa rozwiazana, nie dziala to trudno zawsze mozna sobie wgrac inny rom, nie wiem tylko czemu 560.7 z Manila 1 sprawoa wam problemy ja juz mam ja z tydzien czesu i absolutnie nic sie nie stalo, ani razu nie zawiesil sie i nie robilem nawet soft reseta, badzcie czasami wyrozumiali, bo instalujac rozne badziewia z interentu to nawet goly windows mozna skopac tak ze sie nie wlączydla mnie ROM jest świetny, zupełnie nie mogę się do niczego przyczepić (za wyjątkiem tej klawiaturki sms ZS i o tym co pisałem na jej temat). Faktycznie dziś rano pojawił mi się taki komunikat , pierwszy raz, taki jak powyżej koledze co screena wrzucił, ale to nie ma wpływu na pracę silnika że tak powiem. Mega git, total mortal, wypas ROM!
i tu jest sprawa rozwiazana, nie dziala to trudno zawsze mozna sobie wgrac inny rom, nie wiem tylko czemu 560.7 z Manila 1 sprawoa wam problemy ja juz mam ja z tydzien czesu i absolutnie nic sie nie stalo, ani razu nie zawiesil sie i nie robilem nawet soft reseta, badzcie czasami wyrozumiali, bo instalujac rozne badziewia z interentu to nawet goly windows mozna skopac tak ze sie nie wlączy
Cytat: gato w Czerwiec 24, 2009, 13:37:05Co do ROM'u 2.07.560.7 Manila2 EK10.3 - permamentny status baterii 19% chociaz mamy naladowana ( gdzies mi sie rozwiazanie przewinelo przez oczy ale nie umiem sie dokopac)ogólnie co do ikonek baterii,nie wiem czy jest to właśnie nimi spowodowane,to ostatnio trochę się tym bawiłem i jest w nich kilka błędów.P.S.mówię tu o ROM-ie z Manilą 1 bo nie pamiętam czy w 2 były te same ikony taskbara wykorzystane.
Co do ROM'u 2.07.560.7 Manila2 EK10.3 - permamentny status baterii 19% chociaz mamy naladowana ( gdzies mi sie rozwiazanie przewinelo przez oczy ale nie umiem sie dokopac)
Cytat: fala77 w Czerwiec 24, 2009, 15:02:52Cytat: gato w Czerwiec 24, 2009, 13:37:05Co do ROM'u 2.07.560.7 Manila2 EK10.3 - permamentny status baterii 19% chociaz mamy naladowana ( gdzies mi sie rozwiazanie przewinelo przez oczy ale nie umiem sie dokopac)ogólnie co do ikonek baterii,nie wiem czy jest to właśnie nimi spowodowane,to ostatnio trochę się tym bawiłem i jest w nich kilka błędów.P.S.mówię tu o ROM-ie z Manilą 1 bo nie pamiętam czy w 2 były te same ikony taskbara wykorzystane.Potwierdzam, w 2 tez jest to samo. Mialem wlasnie pisac:)
wydaje mi sie ze te kolorowe znaczki na belce troche ramu zabieraja. Mi tam osobiscie wystarczaja te biale ikonki
wlasnie sie zastanawiam, czy nie wyslac kuchni, kazdy ugotuje sobie rom z takimi modyfikacjami jakie bedzie chcial, zrobie tez opis co i jak
widzę że niektórzy preferują klasyczny taskbar który i ja kiedyś preferowałem ze względu zapewne iż jest "klasyczny" i czytelny.taki mały pomysł mam na ikonki.mianowicie czy byłoby zainteresowanie takimi ikonkami jak w załączniku (zrobiłem kilka na próbę)? mianowicie wszystkie klasyczne białe ale dodane na tło przez co są trochę odświeżone i nowocześniejsze.oczywiście ikona baterii odpada bo brzydszej niż ta procentowa to nie widziałem
dostepna nowa wersja z Manila , update w pierwszym poscie