1. no to dobrze ze juz problem wideorozmów rozwiązany
2. ktoś sie pytal o klawiaturke ZS jest caly czas na chomiku "HTC ZS Keyboard.cab" w katalogu HTC/Inne
3. ze smiesznych rzeczy, mianowicie YouTube nie dziala jak ma sie mniej niz 8mb wolnej pamieci na Internal Storage, ja o tym nie wiedzialem i mi wczoraj caly dzien zbawilo, bo myslalem ze to wina tych modyfikacji odnosnie wideorozmów, ale za to ugotowalem tez rom na orginalnym implancie z kuchni 9.7 z YouTube w wersji 1.6 i 1.0, skoro juz są to je zaladuje na chomika te 2 romy
obecny rom 560.2 jest z YouTube 1.0 i nowym implancie, jezeli bedzie on jadl bateria mozna sobie wgrac jeden z tych romow co bede za chwile wgrywal
odnosnie YouTube 1.0 ma ikonke ustawien na pasku, gdzie mozna sobie wybrac jakosc wideo, 1.6 nie ma juz tej ikonki ale jest menu wyboru Kategorii, jak komu lepiej niech sobie wgra
4. welcomehead z Diamentem w reku w zalączniku, przegraj do katalogu windows
jeszcze jedna sprawa, w miare bezpieczne jest przywrócenie kopi Sprite Backup z poprzedniej wersji romu, nie nadlisujcie tylko plików OperaL.exe i Opera.exe w katalogu windows i Wskaznik baterii w Dodatkach, gdyz juz go nie ma w ostatniej wersji
no i chyba sie udało wszystkie bledy zwalczone, zycze milego uzwyania romu
Napisane: Czerwiec 01, 2009, 21:50:35
jedynka dopracowana, a juz nadchodzi wielkimi krokami dwójka, jest jako tako dzialajacy dialer z Tachi, no i bedzie nadzieja na nowa manile, bede sledzil temat Manili 2 oraz WM6.5, przymierzam sie teraz do jakiegos romu 6.5, jak sie bede nudzil to sie zabiore za ten nowy system, na razie mam pierwsze testy przeprowadzone ale jakos nie moge sie przekonac do nowego menu start, zobaczymy co przyniesie altualizacja romow Touch Diamond 2 do 6.5 od HTC