Kolego moje konto na allegro "Tomekkkkkkkk"
widzę, że masz bardzo mało pojęcia jeśli chodzi o ogniwa... ta bateria nie ma defektu pamięci ale żeby chodziła poprawnie 3x rozładować i do końca naładować i dopiero potem możesz ją doładowywać. Swoją oryginalną baterie zepsułem w sposób taki, że jej nie formatowałem tylko od samego początku na 15min na ładowarkę na godzinę itp... podałem link bezpośrednio do aukcji tylko z tego względu, że są baterie 200mAH ale grubsze+obudowa ... tutaj o tych samych wymiarach. Nie chcesz nie kupuj to nie jest 130zł tylko 25zł. Ja jestem osobiście zadowolony. I to moje zdanie.
I do jeszcze jednego kolegi;-) tak trzymał mi 5-9h jak pisałem codziennie nie korzystam z telefonu w ten sam sposób różnie czasami nawet AM 6.2.0 chodzi np po 2h. wifi różnie
I do następnego kolegi ta bateria jest cięższa od oryginału nie wiem cięższe ogniwa ciężko mi to wyjaśnić.
I jak ci oryginał trzyma po połowie dnia i ma 60% no to sory jak nie korzystasz z telefonu. Ja prowadzę firmę i telefon wykorzystuje non stop. I nie mogę mieć sytuacji, że mi telefon padnie. Dlatego zakupiłem tą drugą baterię 25zł i do tego zamówiłem sobie stację dokująca z allegro około 120zł z slotem do ładowania drugiej bateri. I teraz jestem w końcu zadowolony z telefonu
Co do romu...
Wersja pamieci : 1.93.401.2PKL
Wrsja radia 1.00.25.05
Telefon jest zmodyfikowany tak aby nic się w nim nie cięło pamięci wykorzystuje mi 38%.
AM6.2.0 Najnowsza, satelity łapie po 1-2s, w trasach ani razu nie stracił sygnału trasy wale min 400-800km.
Nie mam też problemów, że mi się tel w kieszeni odbiera/odrzuca połączenia... odbieram przesuwakiem telefon jest skonfigurowany elegancko. Nie miałem sytuacji aby mnie coś zawiodło co niektórzy tutaj na forum z wieloma rzeczami mają problem. Tel konfigurował mi znajomy co prowadzi komis/naprawę telefonów HTC/Iphone/Samsung tylko. Na oryginalnym sofcie z organe sami wiecie co było. Z głośników nawet nie słyszałem, że drzwoni... a podczas rozmowy musiałem telefon przykładać do ucha żeby cokolwiek usłyszeć.
Więcej rzeczy dokładnie jakie mam programy itp. Konfiguracje całego tel umieszczę któregoś dnia sciągniecie all i sobie zobaczycie;-)