Super, fajnie bedzie potestować coś nowego

Ostatnio bawiłem sie romami z xda (manilla, sense) i w związku z tym chciałem się zwrócić z prosbą czy była by możliwość wypuszczania 2 wersji romów (Titanium,Manilla lub sense2.5) tak jak było to z windows revolution ??

titanium wygląda ładnie i wyróżnia sie od oryginalnego romu z manilla, natomiast manilla wydaje sie być bardziej praktyczna, przeglądanie zdjęć, odbieranie smsów, pogoda, programy do podpięcia i inne. w sense 2.5 spodobał mi sie odtwarzacz. Titanium jest troche mniej bajerny i brakuje mi jeszcze tej nakładki na potencjometr głośności

A jak już mowa o głośności to zauważyłem że romy na WM6.5.x są bardzo głośnie nawet za bardzo że aż głośnik trzeszczy a w słuchawkach nie idzie wytrzymać jak sie da na ful. w dodatku na WM6.1 przy podłaczeniu słuchawek i zmniejszeniu głośności zostaje zmniejszona tylko głośność słuchawek a po ich odłaczeniu głośnosć samego telefonu jest nie ruszona, a w WM6.5.x jak sie przyciszy przy podłaczonych sluchawkach zmniejsza sie tez głośność samego telefonu. czy dało by rade coś z tym zrobić???
Pozdrawiam
Połączone: Czerwiec 26, 2010, 22:39:33
A to dziwne, ale na moim Diamondzie opisanego wcześniej problemu z aparatem nie zauważyłem.
Jaką masz wersje romu?? problem z aparatem jest na romie 2.3 i obiawia sie on przy obracaniu telefonu gdy aparat jest właczony.