0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam. Dawno mnie tu nie było Od wczoraj mam Diamonda i okazało się że ma rom Mystique Dokładniej jest to:Wersja pamięci rom: Mystique PLKData pamięci rom: 09/13/09Wersja radia: 1.15.25.14Windows Mobile 6.5 ProSys CE 5.2.23563Czyli jest to wersja 2.2?Moje pytanie jak włączyć pogodę itd jak na scr z pierwszej strony? Bo obecnie nie mam tego :/
mam 2 pytania.. gdzie mam wpisac to cos od pogody? titanumweather jakos nie moge zlokalizowac... a drugie pytanie to jak wgrac ten radiorom z rozszerzeniem z7?
majster79 dzięki za info. Wgrałem już wersje 2.3.Mam jeszcze takie pytania. Czy trzeba wgrywać dodatkowo radio ROM skoro jest już ta wersja co trzeba?Druga sprawa, czy JML Today ma jakiś harmonogram aktualizacji pogody? Chodzi mi o to czy się samo łączy czy użytkownik wymusza połączenie, bo korzystam z wifi a nie chciał bym aby innym połączeniem pobierane były dane.
Cytat: azizi w Maj 26, 2010, 11:58:55majster79 dzięki za info. Wgrałem już wersje 2.3.Mam jeszcze takie pytania. Czy trzeba wgrywać dodatkowo radio ROM skoro jest już ta wersja co trzeba?Druga sprawa, czy JML Today ma jakiś harmonogram aktualizacji pogody? Chodzi mi o to czy się samo łączy czy użytkownik wymusza połączenie, bo korzystam z wifi a nie chciał bym aby innym połączeniem pobierane były dane.Druga sprawa, nie obraca mi się ekran wcale :/ Zainstalowałem BrinsOnet Screen Rotator i mimo że program się odpala to i tak nic nie zmienia.jak jest to radio to nie trzeba, a co do pogody to sam musisz kliknac w zegar i dac aktualizuj, sam nie pobiera
Być może to zabrzmi banalnie ale czy mógłby ktoś raz wyjaśnić gdzie wpisać tą cholerną (za przeproszeniem) pogodę ?
http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:plxx0008&q=%C5%81%C3%B3d%C5%BA%2C+POL
Witamczy ktoś by mi napisał jak wgrać RADIO: 1.15.25.14 + Rilphone for Radio 1.15.25.14. bo nie wiem
(...)Gdyby JMToday był bardziej zintegrowany z romem (brak mozliwości usunięcia tej aplikacji) i dopracowaniu powyższych błedów ROMIk bardzo fajny w użytkowaniu Podziękowania dla autora
wrzuce fm radio. troche mnie tu nie bylo - probowalem rozwiazac problemy, ktore zauwazyliscie- co do aparatu problem naprawiony- zmienione bedzie comm manager z 9 "włacznikami" a nie jak dotychczas 6- i dodam troche nowych sterowników, z ktorymi jak na razie diament mi chula