Witam,
@Sevii - szukaj dalej, to znajdziesz. Mobilegadu działa bez problemów.
Korzystając z okazji, chciałem podzielić się swoimi problemami z tym romem. Ostatnio coraz częściej dzieje się coś takiego, że ludzie do mnie dzwonią, mówią że normalnie słyszą sygnał dzwonienia, a ja tego nie widzę! Nie widzę w sensie, że telefon nie pokazuje że ktoś dzwoni, nie ma dzwonka, nie ma wibry, nie ma nawet ew. powiadomienia że ktoś dzwonił! Trochę mnie to zdziwiło... Udało mi się nawet przyuważyć kilka razy takie sytuacje - w telefonie mruga tylko zielona słuchawka i kółko gdy ktoś dzwoni, włącza się podświetlenie (telefon się wybudza), i na tym koniec. Nie można połączenia odebrać, nie można odrzucić. W telefonie mam radio 1.17. Sprawdzałem z innymi romami (po kilka dni na rom) - problemu nie było. Nie sprawdzałem z innym radiem, bo z tym ma wszędzie dobry zasięg i gps lepiej działa.
Druga sprawa to też jakaś indywidualność tego romu - gubi momentalnie zasięg. Dzieje się to tak: wybudzam telefon, wciskam zieloną strzałkę aby gdzieś zadzwonić. Telefon przez chwilę nie reaguje, po ok. 2 sekundach pokazuje się "brak usługi", po kolejnych kilku sekundach usługa powraca i dopiero wtedy mogę dzwonić. Trochę to irytujące, a zaczęło się już od romu 1.4...
Pozdrawiam