witam,
to tak po kolei
1.spory blad braku regulacji glosnosci podczas prowadzenia rozmowy
2.proponowalem dodac windows live bo to poprawia stabilnosc systemu (czemu nie wiem)
3.moze to ten stary 2.03 ale poprzednia wersja na 2.07 dzialala szybciej
4. niewidoczne tematy w ustawienia -> dzisiaj jest tylko blis VGA mimo ze widze ze inne sa zainstalowane
5.po odinstalowaniu bliss pamiec 50% wiec moze warto calkowicie zrezygnowac z tego szczegolnie ze napisy wychodza poza belki.
6. ogolnie swietna robota moim zdaniem pierwszy wm 6.5 polski dzialajacy przyzwoicie heh
osobiscie do standartowego titanium dodalbym ftyczki titanium weather, comm menager,Titanium Notifications v1.3 , favorite people
i bylo by pieknie
1. Będę nad tym dziś pracował.
2. Windows Live czy tylko Windows Messanger?
3. Oba były tylko na części z 2.07 - w tej kwestii nic się nie zmieniło
4. Dodam do folderu z dodatkami, który będzie od wersji 1.3
5. Bliss raczej zostanie ponieważ zawiera w sobie wsparcie dla TitaniumWeather by showaco, CTwitter, COffice, CFacebook by JukEboXAuDiO, FavoritePeople by AppStar oraz Programs by Sector (aka giorgosm). Ale tak jak wspomniałeś - można go sobie odinstalować jak ktoś tak woli.
6. Dzięki

Co do wtyczek do Titanium - wszystkie są w fazie rozwoju i wychodzą ciągle nowe wersje. Wgotowanie ich w ROM oznaczałoby niemożliwość aktualizacji do nowej wersji bez wgrywania nowego ROM'u. A customizacji nie chcę zawalać zbytnio. Każdy zainteresowany może sobie pobrać dodatki, które go interesują.
A ja wgrałem wczoraj tak jak stoi romik, do tego SPB3, VITO Audio Notes Touch, 2_Way_Recording.cab i ICR_51spsoft_com.cab i w końcu mam fona do pracy jakiego potrzebowałem. Wielu ludzi wlczyło z automatycznym nagrywaniem rozmów i nie dało rady a dopirto WM6.5 + te caby ładnie nagrywa i normalnie słychać rozmówce w nagraniu. Do tego po tym dniu używania mam cały czas 65% zajetej pamieci, żadnych zwisów i niespodzianek i pulpity SPB jakie sobie wymyśle. Jedynie co to przy bawieniu sie szybko prąd ucieka (3D grafika), a przez noc standard -3%.
Jeszcze do tego S2U2-1.62-VGA.cab i TT7 i pokazuje wolnego 60MB danych i 38,8MB w programach.
Znalazłem tweaki rejestru, które podobno poprawiają nagrywanie rozmów. Być może dodatkowe komponenty nie będą już potrzebne.