o cholerka.... nie było mnie w tym temacie przez kilka dni.... a tu takie cyrki... zaraz poszukam, za co dostał bana.. szkoda, ze tu nie może juz być, bo mam odblokowane pdaclub

i nie uwazam, by olał NAS (osoby które kożystają z jego wypieków)!!!!
ludzie ten człowiek, nawet jak wyjechał na wakacje, to gotował, jego posty pojawiały sie zarówno o 7rano jak i o 2 w nocy
każdemu pomagał, wiec teraz nie jedzcie po nim, bo to jest wielce nie O.K. to tak, jakby obgadywać swego darczyńcę za jego plecami...
a osoby które nie mają kożyści z jego wypieków, powinny najzwyczajniej w świecie zamilknąć w tym, temacie

rozumiem, że regulamin jest regulaminem, MIKE był użytkownikiem, jak my wszyscy i jak każdy musiał go przestrzegać... stało się inaczej.. szkoda, ale przestańcie nabijać sobie posty na naszej stracie (znowu zwracam się w imieniu osób które wiedzą, co znaczy revolution na diamondzie)
najlepiej byłoby zamknąć temat... i przypiąć go. bo co z tematu, jak nie ma jego właściciela, a każda nowa osoba z lenistwa zacznie tam pytać o takie żeczy ja cid lock, albo jak simlocka zdojąć...
szczęściem ja również niedługo mykam na androida
Pokój