A ja mam problemy z ostatnim ROMem 6.4.1 z Titanium. Już drugi raz się zawiesił z byle powodu i po SR Diamond padł, i nie chce się włączyć. Za pierwszym razem myślałem, że to może była wina SPB Mobile Shell, bo zainstalowałem, potem wyłączyłem i po godzinie się zawiesił, przez co musiałem zrobić soft reset. Najpierw Diamond zatrzymał się na ekranie "Touch Diamond", a następnym razem po 5 minutach załadował się system, ale wyglądał jak standardowy WM 6.1 z zielonym skinem i strasznie mulił.
Drugi raz zawiesił mi się w Total Commanderze, gdy wchodziłem do kolejnego folderu, ale tym razem po soft resecie już nie wstał.
Teraz zastanawiam się jakiego ROMa wgrać, czy wrócić do wcześniejszych wersji, czy może przetestować jakiś inny i poczekać na WR7.
Przez pare godzin testowania, mogę potwierdzić problem z listą połączeń i ich zaznaczaniem podczas przewijania, oraz mnie dopadł jeszcze jeden - ciągle przestawiał mi się zegar i ustawienia strefy czasowej na "Praga, Budapeszt". Po za tym, to zauważyłem lekkie spowolnienie działania względem poprzednich wersji i dłuższy czas włączania PDA na czystym, świeżo wgranym ROMie, po HR.
Ogólnie to dobra robota mike, ale ja narazie wrócę chyba do jednej ze starszych wersji.

EDIT: Czas się pobawić z MTTY.
EDIT II: Po wykonaniu porad w temacie o MTTY, nowy ROM działa znacznie szybciej.

Jeśli ktoś ma problemy z działaniem swojego Diamonda, to polecam to co zostało opisane w tym wątku:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=141861.0, nawet jeśli zmienia się ROM co dłuższy czas (nawet pare miesięcy).