Panowie mam problem z customizacją Titanium. Kilka razy podchodziłem do Twojego ROMu Mike1986 ale za każdym razem przyzwyczajenie do FT3D brało górę (a w końcu chce się od niego uwolnić bo to zżeracz zasobów i baterii). Chciałem przejść na WM6.5 i Titanium, dlatego m.in. wybrałem Twój ROM (aktualnie 6.4 titanium). Próbowałem zmienić Titanium pod swoje potrzeby ale...
Titanizer tnie się bez Flash'a 7.0. Po instalacji 7-ki wszystko działa. Tylko problem w tym, że nie mam pojęcia jak cokolwiek zmienić. Można dodać swoje pluginy jak rozumiem, ale czy można zmienić te, które są na początku? Jakiekolwiek zmiany nie przynosiły rezultatu, nawet po SR.
Showaco Chome Editor także próbowałem, ale co chwile jakieś błędy, a jak już było dobrze to nie mogłem się w nim połapać. Oczywiście czytałem "how to use" na stronie każdego projektu na XDA. Próbowałem na ślepo coś pozmieniać, dodać itp. ale żadnych zmian nie zaobserwowałem.
reStart przy próbie uruchomienia dostawał błędu. To wina reStart czy coś w ROMie jest nie tak (nie kompatybilne)?
Wiem, że to lamerskie pytanie ale naprawdę nie mam pojęcia czy da się w ogóle zmienić te pluginy w titanium, które już są na starcie dodane przez MS? Nie potrzebuję wiele, wystarczy mi zegarek, plugin do wiadomości, kalendarza, może jakiś launcher i comm manager. Całą resztę mógłbym wywalić (i chcę) ale jak to zrobić?
P.S. Już wiem, że nie da się wyłączyć blokady ekranu jednocześnie używając cały czas suwaków do odbierania połączeń. Ale jak zrobić, aby za każdym wciśnięciem power (wygaszeniem ekranu) blokada WM się sama włączała (tak aby zawsze wyskakiwały suwaki do odbierania połączeń i aby blokada ekranu zawsze była)? Jest do tego jakiś tweak lub zmiana w rejestrze? Czyli przycisk power = wyłączenie ekranu = włączenie blokady ekranu WM przy następnym uruchomieniu