Mike1986, sprawdź jeszcze wersję UltraClean. CO prawda nie wrzuciłem jeszcze 1.2a - muszę naładować Diamonda przez USB ale z wersji 1.2 u mnie były takie niedociągnięcia:
1. Wi-Fi dwa razy mi się włączyło po SR - bez ikony i sygnalizacji jakiejkolwiek - zorienowałem się po poborze prądu i grzejącym się Diamondzie, kolejny SR i wróciło do normy.
2. Ikony w Total Commanderze są nieodświeżane na zaznaczonym pliku/katalogu. Zawsze zostaje ostatnia ikona z wykonywanej wcześniej operacji na pliku. Przez to nie widać na jakim typie pliku jest zaznaczenie i czy to jeszcze katalog czy już jego zawartość.
3. Tak jak pisali juz inni - ikona zegara działa odwrotnie, na Today jest zegar - w programach jest wskaźnik baterii. Kliknięcie na today na obszarze ikon i włączenie czegokolwiek powoduje powrót do stanu baterii.
4. Po raz pierwszy od pół roku dzisiaj telefon mnie nie zbudził - po zmianie ROMu. Więc jest problem z wybudzeniem urządzenia. Ręczne włączenie powerem dało dźwięk budzika opóźniony o kilkanaście minut, po tej operacji nastąpiła totalna zwiska systemu, SR i niby OK ale nie wiem na jak długo.
5. Nie działają gry: Obulis i Obulis SE, na innych buildach WM6.5 działały - w Twoim wypieku uruchomienie gry kończy się białym ekranem.
6. Standardowo jak u innych nie działa Labirynt. Sprawdziłem plik są wszystkie ale exe jest nie ten, tak przy okazji - może wersja 50 LVL

zamiast tej 32 poziomowej, którą wrzucasz?
7. Regulacja głośności - ze 3 razy zamiast ekranu HTC po kliknięciu na ikony wyskakiwały standardowe hinty z WM. Po SR wszystko wracało do normy.
Więcej błędów nie znalazłem. Może jeszcze warto byłoby uporządkować ikony po kliknięcu w START, tematycznie i tak żeby nie trzeba było przewijać

Bardzo wygodne rozwiązanie. Co prawda potem po instalcji trzeba ręcznie przewalać skróty ale to żadna przeszkoda. Ja sobie tak zrobiłem, dodatkowo wywalam przy starcie windowsa skrót SIMteligent.lnk z Programów i wygląda ładnie i nie ma burdelu. Pozostałe programy są pogrupowane tematycznie. W sumie można tak od razu zrobić w kuchni o ile ktoś chce. U mnie to wygląda tak:
A tutaj jak wygląda ikona zegara. Jeśli się da to zrobić to ja poproszę o przesunięcie o 10 pikseli w lewo wszystkich pozostałych ikon, gdyż HS++ zasłania i zegar i ikonę baterii. W WM6.1 było OK, w WM6.5 brakuje miejsca na strzałkę od HS++. Na screenie samej strzałki nie ma bo zrobiłem czarną z jednym pikselem białym, żeby widzieć granice.