0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sorry za blad z opera, przy tym wszyzstkim znowu zapomnialem usunac odpowiednie wpisy oprocz samej opery. za chwile reuploaduje wersje ultra clean i laduje wersje clean. Od teraz w obu bedzie opera bo zawsze zapominam ja wywalic a odinstalowac ją mozna z poziomu telefonu w ustawieniach.
A i w dialerze HTC w menu nie przetłumaczone jest "Send text message" To wina Romu czy nie bo jak nie to nic nie mówiłem.
Cytat: mike1986 w Lipiec 21, 2009, 15:15:30Sorry za blad z opera, przy tym wszyzstkim znowu zapomnialem usunac odpowiednie wpisy oprocz samej opery. za chwile reuploaduje wersje ultra clean i laduje wersje clean. Od teraz w obu bedzie opera bo zawsze zapominam ja wywalic a odinstalowac ją mozna z poziomu telefonu w ustawieniach.A niektórzy czekają na romik z manillą - doczekamy się ??
Cytat: Pietrzaki2 w Lipiec 21, 2009, 16:16:52A i w dialerze HTC w menu nie przetłumaczone jest "Send text message" To wina Romu czy nie bo jak nie to nic nie mówiłem.Brak tłumaczenia. Spróbuje go zlokalizowac i przetłumaczyc.Cytat: pingor w Lipiec 21, 2009, 16:17:01Cytat: mike1986 w Lipiec 21, 2009, 15:15:30Sorry za blad z opera, przy tym wszyzstkim znowu zapomnialem usunac odpowiednie wpisy oprocz samej opery. za chwile reuploaduje wersje ultra clean i laduje wersje clean. Od teraz w obu bedzie opera bo zawsze zapominam ja wywalic a odinstalowac ją mozna z poziomu telefonu w ustawieniach.A niektórzy czekają na romik z manillą - doczekamy się ?? Do godziny/dwoch bedzie ROM z Manilą ale wersja beta, w której najprawdopodobniej manilę trzeba odpalic recznie przez total commandera (manila.exe)Nie mając telefonu nie mogę rozwiązac tego problemu
Umarł. Sekcja zwłok wykarze przyczynę. Podejrzewam zawał
Wersja Clean juz na chomiku. Teraz leci Manila 1.2 beta
Jeśli można raz jeszcze to Vision a nie Innovation hyhy
W wersji ultracleen mam cały czas ten sam problem z wifi. Załącza się samoczynnie po każdym SR. Czy kogoś dotknęło to samo. A może to wina niezakończonej kustomizacji.
Witam,powiedzcie mi gdzie w tym total comanderze znajdę plik manila exe
Co do manila.exe to można sobie zrobic skrót w dogodnym miejscu i odpalenie przebiega szybko i sprawnie. W wersji zwykłej zostawiłem titanium, który kiedys wczesniej usunalem i nie działał wlasnie autostart manili wiec teraz go nie wywalalem ale nie mialem okazji sprawdzic, czy teraz ten autostart działa. Fajnie by było jakbyś to przetestował pingor Oprocz tego będzie dzis wersja UltraClean z Manilą i już bez Titanium