Wow, na wstępie uznanie za tak szybkie reakcje i zmiany w ROM'ach. Ale tutaj kończy się moje dobre zdanie - niestety

Trochę czekałem z flashem, aż wyjdzie kilka serii poprawek i w końcu się za to zabrałem.
Przyzwyczajony do Manili wgrałem sobie wersję z tym właśnie UI, w wersji z ROM'em 1.1. Nie wiem czy to Windows 6.5 tak ma czy to z moim Diamentem coś nie tak. Na starcie owszem miałem 55% zajętości, ale po wysłaniu 1 SMS już 65%. A propos SMS, klawiaturka za mną nie nadąża... chwilami musiałem czekać aż 'skończy pisać', żeby dalej móc wprowadzać tekst

? Ktoś ma podobnie?
Sam ROM działa niepokojąco z opóźnieniem i tak jakby wolno, niby szybko przewija karty, ale łapie przy tym ścinki, i sporo trwa zanim treść danej karty się wyświetli, poruszanie się po windowsowskim menu 6.5 tez takie zamulone i od niechcenia... Ogólnie mówiąc: sprzęt się zastanawia co ma zrobić...

A jeżeli chodzi o TF3D, ikonki poszczególnych kartach, są jakby 'ponakładane na siebie', przy notyfikacji nowego SMS, zielone kółeczko jest jakby przesunięte, w zasadzie to są 2 zielone kółeczka..
Wcześniej używałem
DarkInnovation 2 od
Krysziecw, z Manilla 2. Tam denerwowało mnie całkiem długie czekanie, na pojawienie się listy kontaktów i czatu. Ale sam ROM, mimo że Manila 2 śmigał szybko.
Wydaje mi się, że ta wersja 1.1 to ciągle jednak jakaś mocno początkowa. Czekam na aktualizację

PS. Po instalacji zrobiłem HR.
EDIT: Dodatkowo podczas pisania SMS nie mogę zaznaczyć tekstu.