0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak, około soboty/niedzieli powinien być ROM z Manilą.
Cytat: mike1986 w Czerwiec 25, 2009, 20:57:16Tak, około soboty/niedzieli powinien być ROM z Manilą.Świetnie, ja się doczekać już nie mogę A co do Manili 2 - faktycznie nie ma się co spieszyć, póki co nie działa w 100% na Diamondzie (przynajmniej u mnie ).
Wersja z TF3D2 będzie w Windows Revolution jak tylko Manila 2 będzie poprawnia przeportowana. Upload Windows Revolution Titanium Edition 5.4 dziś w nocy.
Wersja 5.4 jest już od dwóch dni gotowa jednak cały czas wstrzymuję się z udostępnieniem jej bo nie potrafię znaleźć przyczyny dlaczego Wi-Fi się u niektórych czasem włącza samo po SR. Tym samym nie wiem czy ładować 5.4 z tym jednym błędem i poprawić przy okazji jak wyjdzie na jaw co to było czy czekać...PS. Wersja Black, która cieszy się największym powodzeniem została znacznie ulepszona pod względem kolorystycznym
Nie jestem przekonany co do teorii, że tak powinno być. Tzn generalnie jestem w o tyle trudnej sytuacji, że u mnie nic takiego się nie dzieje, obojętnie jaki bym swój ROM nie zainstalował to WiFi jak powinno być wyłączone to jest wyłączone.