Witam wszystkich!

Na początek chciałem pogratulować Ci Mike1986 świetnej roboty przy Twoich ROMach

Testuję sobie od jakiegoś czasu całą serię Revolution 5.x z Titanium, a ostatnio wersję z manilą. I jak dla mnie to te romy są godnym następcą FireROMa Xcooma, równie szybkie i wydajne (a może nawet bardziej).
Mam tylko kilka uwag odnośnie błędów w wersji z manilą, które wyhaczyłem:
- jaja z wifi - pod 5.x z Titanium wifi po SR było włączone, z ikonką różnie to bywało, generalnie nie przywiązywałem dużej wagi do tego, bo z wifi na codzień nie korzystam,
- nie działa akcelerometr (kulka w teeterze stoi w miejscu, w galarm nie działają gesty związane z poruszaniem telefonu,
- błąd w całej serii 5.x - po wejściu w ustawienia telefonu (dzwonki, usługi, sieć, pasmo itp), nie da się wyjść z tego klikając w OK w prawym górnym rogu. Po kliknięciu tylko przełącza się na pierwszą kartę (telefon), wyjść można naciskając klawisz home,
- no i na chwilę obecną to tyle...
Co do PimBackup - dałoby radę zrobić, żeby na starcie miał ścieżkę backupów ustawioną na Internal Storage? I ew. w jakimś podfolderze (np. PIM czy Backup).
Doczepię się jeszcze wątku o wersjach CLEAN - ja tam wole mieć pod ręką najważniejsze programy, żebym nie musiał ich ciągle gdzieś tam szukać. Tak jak jest teraz, jest

Jedyne czego mi brakuje, to automatycznie zmieniającej się klawiatury po wyjęciu rysika...

Tyle, pozdrawiam wszystkich,
Marek
PS. jak będzie jakaś beta wersji z manilą, to ja chętnie potestuje