Na 5.1 Blue i Classic nie ma automatycznej konfiguracji dla Plusa.
Cytat: razor777 w Czerwiec 15, 2009, 23:33:16Na 5.1 Blue i Classic nie ma automatycznej konfiguracji dla Plusa. 5.1 Black - nie ma dla Ery. Czyli pewnie nie ma żadnej automatycznej konfiguracji dla sieci...
[...]Ikonka BT jest inna owszem z tego względu, że jest w formie ikonki dodatkowej bo ta z taskbara nie chciała działać poprawnie.
Nie zabijcie mnie...Jak podmapować pod lewy soft key z powrotem kontakty jak było w 4.0 ? ACT nie daje rady...Zresztą moim zdaniem trochę bez sensu było dawać Telefon pod soft key skoro poniżej jest sprzętowy klawisz z tą samą funkcją...
Czy ktoś mógłby potwierdzić, że u niego też się pojawia na wersji Black? Bo może mój Diament coś popierniczył podczas kustomizacji Drążąc dalej, straciłem przed momentem sygnał na dobre 3 minuty. W tym samym czasie dwa inne telefony w Plusie nie miały problemu. Sprawdzę czy będzie się powtarzało i dam znać,
Cytat: jurek007 w Czerwiec 16, 2009, 00:02:23Nie zabijcie mnie...Jak podmapować pod lewy soft key z powrotem kontakty jak było w 4.0 ? ACT nie daje rady...Zresztą moim zdaniem trochę bez sensu było dawać Telefon pod soft key skoro poniżej jest sprzętowy klawisz z tą samą funkcją...[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome]"SK1TEXT"=":MSCONTACTS"[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome]"SK1URL"="Kontakty"