[ROM][WM6.5/WM6.5.1] Windows Revolution 7.0 Titanium & TF3D & TF3D2.1 & Clean

• 3568 Odpowiedzi
  • 647054 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
  • Sprzęt: HTC Magic
mike1986
jest blada przy odgrywania pluginow do titanium
np weather jak dograsz mortscrripta i próbujesz konfigurowac
weather wyskakuje blad lub brak reakcji
w poprzednich wersjach tego nie bylo moze dlatego tak sie
dzieje ze usunąles mortscripta z romu badz tak
 uprzejmy i zobacz na to .

To nie jest błąd mortscripta tylko to, że usunąłem Blissa. Ostrzegałem, że zawiera on dużo tweaków pozwalajacych na prawidłowe działanie Titanium. Do pobrania na chomiku.

Generalnie przetestowałem 1.2 - wydawała mi się OK. ale jak jest coś nowego to czemu nie  :D
ale po przeflashowaniu pierwszy nietypowy problem
1.próbowałem zrobić hard reset, przez trzy przyciski (power-down-reset) a tu wchodzi tylko w 3 kolorki a nie resetuje przez chwile myślałem że coś poknociłem i zmieniłem down na up - i w tym momencie telefon tylko puścił 3 ostrzeżenia wibracją i zgasł - zero reakcji na klawisze i reset - wystraszyłem się że będe miał cegłówkę. Na szczęscie wyjęcie baterii pomogło
dedukuję, że może coś się źle wgrało i ponownie pobieram z chomika wersje 2.5C ponownie flash'uje i to samo !!!
zrobiłem ręcznie przywróć ustawienia fabryczne w panelu sterownia - to działało :)

2.Przy wykonywaniu połączeń wychodzących lubię poczuć wibrację (bez podtekstów) ale tutaj mimo że mam ustawione w właściwościach telefonu tą opcję to nic nie zmienia i nie wibruje :(

3.Jeszcze jedno pytanie może to gdzieś było, ale mnie to osobiście przeszkadza. Jak wyłączyć przewijanie przez obracanie wokół kółeczka ?(nie korzystam z tego, a czesto powoduje w moim przypadku błędne wciśnięcie innego kierunku)

4.Gratulacje dla naszego(polskiego) Kucharza. wydaje mi się że jest to dość stabilny system który zagości u mnie na dużej (chyba że wydadzą 6.5 final a nie beta), lub że mike1986 znowu coś będzie nowego wydawał ;) :proud: :wink:

ps korzystam tylko z SPB Mobile a nie platinium - wiec tutaj sie nie wypowiem ;)

1. Bo HR nie robi się w taki sposób :) Zmniejszenie głośności + środkowy przycisk akcji + SR

2. Z tego co pamiętam można to ustawić a ACT albo DT. Sprawdzę przy odrobinie wolnego czasu.

3. Nie da się usunąć. Jak chcecie to mogę go wywalić i zostawić tylko w wersji "C"

4. Dzięki  :)

SP. Titanium a nie platinium  :P Ale nazwa też ładna  :grin:

*

Offline jarino

• **
  • 114
  • Sprzęt: Touch Diamond
mike - dobra robota. chodzi o niebo szybciej niż oryginalny Ery.
Dzisiaj wieczorem powiem jak z baterią.

Rzeczywiście nie ma ikonki BT na górnym pasku. Tzn. pierwszy raz pojawiła się i później zniknęła.
Nie działa wibrowanie po nawiązaniu połączenia (a to był fajny bajer).
U mnie HR zadziałało - próbowałem przy pierwszym uruchomieniu.
Mam mały kłopot z TitaniumWeather - nie potrafi sam połączyć się z Internetem. Pisze błącz połączenia do "The Internet".

sznypcio,
kółeczko możesz wyłączyć używając DiamondTweak (Start->Tweaki). Zainstalowany standardowo.

P.S.
Czy jest możliwość dodania ulubionych skrótów.

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
przygotuje Wam caba, ktory bedzie zawieral tweaki rejestru blissa ale nie bedzie mial zmian kolorystycznych. wtedy dodatki titanium powinny smigac. wsadzilem do romu rowniez troche ladniejszy dialer. teraz tylko zmiana ikonek, nowy optymalizowany xip i wersja 3.0 final gotowa :)

*

Offline jarino

• **
  • 114
a czy mozesz zerknac na dodatek WM5 Titanium Project Ibrythill? bardzo fajnie maja zrobiona nakladowej Titanium.

*

Offline sznypcio

• 29
  • Sprzęt: HTC diamond WM 6.5 v.4.0 by mike1986
1. Bo HR nie robi się w taki sposób :) Zmniejszenie głośności + środkowy przycisk akcji + SR
Faktycznie pomyliłem (hard reset) to pewnie przez mało przespaną noc :)

2. Z tego co pamiętam można to ustawić a ACT albo DT. Sprawdzę przy odrobinie wolnego czasu.
tutaj nie wiele zrozumiałem ;)
3. Nie da się usunąć. Jak chcecie to mogę go wywalić i zostawić tylko w wersji "C"
Jarino
kółeczko możesz wyłączyć używając DiamondTweak (Start->Tweaki). Zainstalowany standardowo.
Tutaj mimo wyłączenia w diamond tweak, to prawie każdy program gdzieś jakies funkcje załącza, i tak dla przykładu odpal WORDA i masz powiększanie i pomniejszanie tekstu

Ale widzę że nasz Mike wpadł w ciekawy trans i wydaje kolejne wersje
pewnie przetestuje niebawem 3.0 - wiec nie konfiguruje (2.5)
extra robota.

ps do tej pory miałem wgrane radio 1.14.25.24 i super start gps w ciągu 5-10 sekund. czasami podczas jazdy przez leśne tereny gubił synał GSM, ale zaraz potem był (szkoda bo rozłączał połączenie)
wgrałem rom 1.11.25.01 i tu okazuje się że nawigacja włącza się grubo powyżej 60 sek. co prawda nie miałem okazji przetestować GSM
czy ktoś testował inne radioromy z tym systemem ?

ps do tej pory miałem wgrane radio 1.14.25.24 i super start gps w ciągu 5-10 sekund. czasami podczas jazdy przez leśne tereny gubił synał GSM, ale zaraz potem był (szkoda bo rozłączał połączenie)
wgrałem rom 1.11.25.01 i tu okazuje się że nawigacja włącza się grubo powyżej 60 sek. co prawda nie miałem okazji przetestować GSM
czy ktoś testował inne radioromy z tym systemem ?

radio swiatne... słucham muzyki przez stereo BT i przyznaje, ze bardzo delikatnie zjada baterie:] 35% ale prawie 2h non stop, do tego kilka smsów i 2 telefony (po ok. 2min.)

a romik miodzio, ale mialem kilka zwieszek:/ na 2.1lite (ale mozliwe, ze to byly moje zwieszki, nie systemu... tak bywa)

*

Offline razor777

• **
  • 160
  • Sprzęt: Nokia 9300, FS T810, HTC Tytn II, HTC Diamond, HTC HD2
Boję się  :O że już codziennie będzie nowy ROM  :grin:

Nie nadążam testować :)

Super robota przesiadałem się na stałe na dzieło mike1986 .

Szczere gratulacje !!!
Pozdrawiam
    razor

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Codziennie na pewno nie  :) Zbieram już materiał na 3.0 i potem będzie dłuższa przerwa  :wink:

oby  :E
co do kolka to szczerze powiedziawszy bardzo czesto uzywam i wolalbym zeby nie trzeba bylo instalowac tylko po to wersji C
Milestone @ 800MHz

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Dlatego zdecydowałem nie usuwać tego. Nie ma to widocznego wpływu na płynność działania systemu.

*

Offline jarino

• **
  • 114
Ogólnie wszystko git. Żadnego zawieszenia.
Dzisiaj 27 min połączeń + kilka maili i odrobinę (z 10 min) internetu. Zostało mi 20% baterii. 3G wyłączone.
Przy poprzednim ROMie było lepiej (przy podobnym poziomie użytkownia bateria wystarczała na 1,5 dnia). Zainstaluję wersję bez C i dam znać.

jedyne uwagi / zalecenia to pozablokowaniu telefonu poprzez "Zablokuj", jak ktoś dzowni, to żeby pokazywało nazwę firmy. I idealna byłaby łatwiejsza konfiguracja pasków Titanium.

EDIT:
po nocce i wysłaniu 2 SMSów spadło 9 procent z baterii.
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2009, 07:22:16 wysłana przez jarino »

ja osobiscie polecam wylaczyc titanium i zainstalowac resco phone today (zainstalowal sie razem z resco contact)  - wyglada jak dla mnie znacznie lepiej a i funkcjonalnosc wieksza   B)
Milestone @ 800MHz

Sprawdzam 2.5 i powiem tak: jest szybszy :] Glownie za sprawa braku blissa a zwyklym titaniuim bo na starm jak to robilem wychodzilem tak samo ze 2% wiecej ramu bylo :P Ale wyglad jest kiepski jak na 6.5 i powiem ci ze przesadnie go dla mnie okroiles teraz juz jest "prawie" brzydki. Niepotrzebnie wywaliles HTC Volume Control bylo bardzo fajne i wygodne a mi dzialalo idealnie nie wiem kto tam mial problemy a to standardowe wyglada tak tandetnie i prosto i nie da sie tego obsluzyc palcem... Jakbys mogl to to przywroc to raz ;) Dwa ten "X" co dales do zamykania apli wola o pomste do nieba :P Jest kiepsko wykonany, zle wyciety, slabo pokolorowany(jakis wyblakly rozowy, i ma kawalki czegos po bokach od siebie w dodatku nie znajduje sie chyba idealnie tak jak powinien. Poza tym co najgorsze wywaliles nowe powiadomienia i znowu powrot do szarej brzydkiej rzeczywistosci... Na predkosci to nie zyskuje a wyglada raczej kiepsko. Do tego stare ikonki taskbara zbytnio mi sie nie podobaly to fakt ale te teraz sa jeszcze gorsze to juz wolalem stare ;P Zwlaszcza AS i Zasieg. Co najgorsze nadal nie zmieniles baterii :P Jesli chcesz moge ci pomoc i zrobic te ikonki na gorny pasek bo widze ze srednio to wychodzi w praniu :P Do tego nie wiem po co w romie takie beznadziejne, rozciagniete z QVGA gierki? Tylko mnie wkurzaja od wejscia w gry a zeby usunac trzeba plikow szukac :| Zostaw lepiej samego pasjansa, BB i Teetera reszta zbedna zdecydowanie. Kto chce sobie dogra i wtedy bedzie mogl odinstalowac. Poza tym cos nie hula za dobrze ikonka BT jakby znika czy cos. Na wygaszaczu niepotrzebnie dodany tez jest napis przesun ;) Przy okazji ale to juz w zeszlym romie bylo zauwazylem ze telefon czasem nie dzowni na dostanie smsa ani nie zapala sie ekran co gorsza swieci sie tylko kolko na dole  telefon nie reaguje az nie wlacze wyswietlacza wtedy sie odtwarza dzwiek za wszystkie esy a one sie zbieraja... Przy okazji jesli nie ma wygaszacza stare okno dialogowe przy polaczeniu wyskakuje a jak jest on i ktos dzwoni to na suwakach brak napisow Odbierz i Odrzuc i zdjecia osoby dzwoniace... Jest tylko numer i dwa puste suwaczki. I to tyle z pierwszych spostrzezen sory ze tak ostro ale ten rom z 6.5 mi najbardziej pasi wiec chce go miec na stale ale te niedorobki trzeba poprawic przy gotowaniu inaczej bedzie dla mnie malo zdatny, estetyka jest dla mnie rownie wazne co szybkosc a i tak jest i byla ok wiec mozna poprawic reszte ;)

PS. Powodzenia w dalszym gotowaniu ;)

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Następnym razem proszę w punktach, będzie łatwiej odpisać  :P

1. VolumeControl nie zapamiętywał głośności i to jest problem potwierdzony w 100%. Moje pierwsze wrażenie też było takie, że działa. Ale na pewno coś jest nie tak więc póki nie wyjdzie nowa wersja to zostanie wbudowany z MS.
2. Ikonek taskbara nie robiłem ja tylko kolega z XDA  :wink: O problemie z ikonką BT już mu pisałem. Mnie ikonka "X" też nie bardzo się podoba dlatego poproszę go o drobną zmianę w tym zakresie. Nową ikonę baterii też mam w planach.
3. O które gierki QVGA chodzi? Ja nie gram w żadne więc napisz o które dokładnie chodzi. Jeśli faktycznie nie działają dobrze to wywalę.
4. Telefon nie wybudza się przy nowym SMSie, to można zmienić w ustawieniach programu ACT lub DT . Ja wolę gdy nie wybudza bo jak tel jest w kieszeni to coś może się "tapnąć" przez przypadek.
5. Z tym oknem dialogowym osoby dzwoniącej nie bardzo zrozumiałem ;) Tak to już wygląda jak jest phonecanvas wyłączone i nic na to nie poradzę  :(

*

Offline Fory

• *
  • 71
  • Sprzęt: HTC Diamond
A powiedzcie mi jak wyglada blokowanie ekranu. Chodzi mi o to, iz gdy wylaczymy ekran z powera i mamy ustawiana blokade tel po tym zabiego, to, gdy wlaczymy ekran z powera, to czy jest on podswietlony? Bo sprawdzenie godziny czy przypomnien przy wygaszonym podswietleniu jest praktycznie niemozliwe, a tapanie jest tylko obejsciem problemu. Pamietam, ze dalo sie to ustawic w ACT ale wiem, ze cos sie tam gryzlo, dlatego zostalem przy 6.1 i S2U2.

Moze ktos to przetestowac i powiedziec jak sie sprawa ma...

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Po wybudzeniu urządzenia przyciskiem power ekran jest przyciemniony.

EDIT:

Dzięki nowemu implantxip od evriusa ROM waży 5MB mniej a ilość dostępnego RAM'u jaką udało mi się uzyskać to 58.77 MB (45% zajętego). Tak więc coraz bliżej 62MB uzyskanego przez makeveral w BsB 6.5G Black. Okazało się, że wszystkie moje ROM'y mają 12MB PagePool - niepotrzebnie tak dużo. Zmniejszę do 10MB co powinno dać około 2-3 MB RAM'u więcej = około 62MB wolnego  :grin:
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2009, 20:54:04 wysłana przez mike1986 »

*

Offline jarino

• **
  • 114
wow.
czekam ze zniecierpliwieniem na 3.0

dawno nie testowałem romów, żaden mi nie pasował używałem jakiejś starszej wersji billego80. Wrzuciłem twój 2.5 i jest to naprawdę fajny romik. Testuję dopiero kilka godzin ale jestem pod wrażeniem. No i ten ram - gites! po SR 47%!!
Mam tylko pytanko, mi pasuje klawiatura telefonu, nie umiem pisać w qwerty. Wrzuciłem sobie z chomika billego klawiaturkę ZS, ale nijak mi się nie uaktywnia. Wskoczyła tylko qwerty ze strzałkami, a ja chcę zwykła. masz jakiś pomysł na to?

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
To dziwne... byłem przekonany, że w ROM'je jest również klawiatura telefonu  :worried: Muszę to zbadać  :mysli:

*

Offline BelHeI

• **
  • 171
A czym są te cyberony, z której standardowy ROM ma usunięte?

I gdzie zapisane są nagrywane rozmowy? I czy do poprawnego nagrania wystarczy kliknąć w "nagrywaj" podczas rozmowy?

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Cyberony służą do obsługi telefonu za pomocą głosu. Wybieranie głosowe, funkcje głosowe itd

Rozmowy zapisywane są do C:\My Documents\Notes

Tak, wystarczy kliknąć "Nagraj"

*

Offline qxv1

• 275
To dziwne... byłem przekonany, że w ROM'je jest również klawiatura telefonu  :worried: Muszę to zbadać  :mysli:
wszystko jest ok jest klawiatura telefonu

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
To dziwne... byłem przekonany, że w ROM'je jest również klawiatura telefonu  :worried: Muszę to zbadać  :mysli:
wszystko jest ok jest klawiatura telefonu

Ale jaką masz? "Touch Input" i "Klawiatura"? Bo "Klawiatura to jest standardowa od MS a powinno być jeszcze "Klawiatura telefonu", która wygląda jak Touch Input tylko jest nie full qwerty a... telefonu  :P

No to mike sluchaj pokolei jak chciales :P

1. Volume control uzywalem tylko maksymalnej, wibracji i ciszy i wtym zakresie napewno mi dzialalo dobrze oraz jak wlaczalem w titanium muzyke i machalem palcem po suwaku glosnosci to zmieniala sie. To na 100% dlatego teraz sie wkurzylem ze nie ma kontrolki glosnosci odpowiedniej dla palca :/
2. Chodzi bys wywalil zRomu gry pt. Chess, Kevtris
3. Chodzi z niewybudzanie telefonu o cos calkiem innego nie tylko o sam wyswietlacz chociaz i to nie dziala PO ZMIANIE W ACT RZECZ JASNA ;) Chodzi o to ze np. blokuje telefon albo wylaczam ekran i dostaje smsa to kreci sie to kolko znaczy swieci normalnie ale dziwiek smsa sie nie odtwarza ani nie ma wibracji a wszystko jest ustawione! Dopiero po wlaczenie ekranu przyciskiem u gory tak zbey pokazal sie ekran z suwakiem odtwarza sie dziwiek smsa tyle razy ile ich przyszlo oraz wibracje to dosc uciazliwe skad mam wiedziec kiedy dostalem esa trzymajac tel w kieszeni? Czasem sie tak nie dzieje roznie to bywa ale na drugiego diamonda brata tez jest wgrany ten rom i ma to samo dosc czesto...
4. Z oknem dialogowym chodzi o to ze jak nie jest wlaczony wygaszacz to jak ktos dzwoni wyswietla sie tylko zwykly komunikat na dole z softkeyem odbierz zamiast ten canvas co przy wlaczonym wygaszaczu. A jak juz on sie wlaczy to brakuje na nim wszytskich napisow co sa w innych romach wm 6.5 jest tylko nazwa dzwoniacego i suwaki.
5. Jakbys mogl serio przywroc stary wyglad bo ten z lekka ssie... Nowe powiadomienia, okno powiadomien, volume control bo mi dzialal na tyle co chcialem... itp. to wszystko co tak lubilem i bylo przyjazne dla moich palcow i oczu zniknelo i przeszkadza mi to, ewentualnie mozesz zrobic dwie wersje Z i BEZ.
6. To jak tobie samemu sie nei podobaly te ikonki i X to po kiego zmieniles na nie? :P

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
No to mike sluchaj pokolei jak chciales :P

1. Volume control uzywalem tylko maksymalnej, wibracji i ciszy i wtym zakresie napewno mi dzialalo dobrze oraz jak wlaczalem w titanium muzyke i machalem palcem po suwaku glosnosci to zmieniala sie. To na 100% dlatego teraz sie wkurzylem ze nie ma kontrolki glosnosci odpowiedniej dla palca :/
2. Chodzi bys wywalil zRomu gry pt. Chess, Kevtris
3. Chodzi z niewybudzanie telefonu o cos calkiem innego nie tylko o sam wyswietlacz chociaz i to nie dziala PO ZMIANIE W ACT RZECZ JASNA ;) Chodzi o to ze np. blokuje telefon albo wylaczam ekran i dostaje smsa to kreci sie to kolko znaczy swieci normalnie ale dziwiek smsa sie nie odtwarza ani nie ma wibracji a wszystko jest ustawione! Dopiero po wlaczenie ekranu przyciskiem u gory tak zbey pokazal sie ekran z suwakiem odtwarza sie dziwiek smsa tyle razy ile ich przyszlo oraz wibracje to dosc uciazliwe skad mam wiedziec kiedy dostalem esa trzymajac tel w kieszeni? Czasem sie tak nie dzieje roznie to bywa ale na drugiego diamonda brata tez jest wgrany ten rom i ma to samo dosc czesto...
4. Z oknem dialogowym chodzi o to ze jak nie jest wlaczony wygaszacz to jak ktos dzwoni wyswietla sie tylko zwykly komunikat na dole z softkeyem odbierz zamiast ten canvas co przy wlaczonym wygaszaczu. A jak juz on sie wlaczy to brakuje na nim wszytskich napisow co sa w innych romach wm 6.5 jest tylko nazwa dzwoniacego i suwaki.
5. Jakbys mogl serio przywroc stary wyglad bo ten z lekka ssie... Nowe powiadomienia, okno powiadomien, volume control bo mi dzialal na tyle co chcialem... itp. to wszystko co tak lubilem i bylo przyjazne dla moich palcow i oczu zniknelo i przeszkadza mi to, ewentualnie mozesz zrobic dwie wersje Z i BEZ.
6. To jak tobie samemu sie nei podobaly te ikonki i X to po kiego zmieniles na nie? :P

1. Zgadza się, w tym zakresie działa. Ale tylko w tym :)
2. Ale te gry dobrze działają, nie ma żadnych rozciągnięć ani zniekształceń.
3. Hmmm... będę myślał nad tym :)
4. Zgadza się, tak jest w WM6.5. Slide do Answer jest tylko gdy ekran jest zablokowany. Też mi się to nie podoba ale nic nie poradzę. Napisów nie ma nie wiedzieć dlaczego, postaram się coś z tym zrobić. Podejrzewam jednak, że jest tak celowo - czerwony kolor znaczy odrzucanie a zielony odbieranie. Napisy zbędne.
5. VolumeControl nie będzie dopóki nie będzie działac w 100% a o wywalenie NotificationEnhanecement postulowało większość userów dlatego dla próby wywaliłem i sam się do tego przekonałem. Naprawdę zbędny bajer. A co do wersji "z" i "bez" to nie jest takie proste z dwóch powodów.
a) W rzeczywistości musiałbym wypuszczać 4 różne wersje romów:
    • Z powiadomieniami i z cyberonami
    • Bez powiadomień i bez cyberonów
    • Z cyberonami bez powiadomień
    • Z powiadomieniami bez cyberonów

= brak czasu na tyle zabawy

b) Za chwilę ktoś napisze, że fajnie by było wypuszczać ROM ale bez albumu HTC. Wtedy trzeba będzie robić 8 wersji ROM'u.

Nie dogodzę wszystkim,  przykro mi  :-?

« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2009, 23:40:15 wysłana przez mike1986 »

mi się podoba ekran powiadomień jaki jest teraz!!! mike i co z t klawiaturka? nie dodalem że niem mam jej w wersji lite

*

Offline mike1986

• 1732
    • Windows Revolution
Będzie klawiaturka, musze się tylko zastanowić dlaczego się nie wyświetla. Bo ładowana do ROM'u jest. Spróbuj w rejestrze wykonać następującą zmianę:

"HKLM/Software/HTC/ezsip/CurrentSIP"

= "0x00000a00" for Compact QWERTY
= "0x00000d00" for Full QWERTY

BTW właśnie się zorientowałe, że EZinput zajmuje około 6MB RAM'u  :shock: Gdy wyłączyłem EZinput zostawiając tylko klawiaturę MS miałem 41% zajętości (64MB wolnego RAM'u). Tak czy inaczej, EZinput musi być w ROMie bo klawiatura MS jest do bani. Może uda mi się jakoś to jednak zoptymalizować.

Druga wiadomość. Mam sposób na zintegrowanie PhoneCanvas przy zachowaniu dostępnej ilości pamięci RAM. Oznaczałoby to, że można kożystać z dobrodziejstw phonecanvas i mieć dużo RAM'u  :grin:
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2009, 08:48:58 wysłana przez mike1986 »

próbowałem pokombinowac wg twojej rady i teraz mam tylko jedn klawiaturkę he he. i to na dodatek ta mniej porzadana  :S . nie pamiętam tej wartości ktora byla wczesniej zeby ja przywrocic. to se zrobilem  :) ale trudno obie i tak mi nie pasza, w nastepnym romie pewnie bedzie ok

*

Offline billyj80

• Expert HTC Topaz
  • 1939
  • Sprzęt: HTC D2 Topaz
Druga wiadomość. Mam sposób na zintegrowanie PhoneCanvas przy zachowaniu dostępnej ilości pamięci RAM. Oznaczałoby to, że można kożystać z dobrodziejstw phonecanvas i mieć dużo RAM'u  :grin:

co masz przez to na mysli?
TD1ROM TD2ROM  Nie masz zgody na paypal!

*

Offline Pilot

• **
  • 127
  • Sprzęt: HTC-P3300; HTC DIAMOND; NAVROAD NR360+AM XL
Jak zainstalowałem PhoneCanvas, to pojawił się problem zamazywania liter przy przeglądaniu listy połączeń