Sprawdzam 2.5 i powiem tak: jest szybszy
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
Glownie za sprawa braku blissa a zwyklym titaniuim bo na starm jak to robilem wychodzilem tak samo ze 2% wiecej ramu bylo

Ale wyglad jest kiepski jak na 6.5 i powiem ci ze przesadnie go dla mnie okroiles teraz juz jest "prawie" brzydki. Niepotrzebnie wywaliles HTC Volume Control bylo bardzo fajne i wygodne a mi dzialalo idealnie nie wiem kto tam mial problemy a to standardowe wyglada tak tandetnie i prosto i nie da sie tego obsluzyc palcem... Jakbys mogl to to przywroc to raz

Dwa ten "X" co dales do zamykania apli wola o pomste do nieba

Jest kiepsko wykonany, zle wyciety, slabo pokolorowany(jakis wyblakly rozowy, i ma kawalki czegos po bokach od siebie w dodatku nie znajduje sie chyba idealnie tak jak powinien. Poza tym co najgorsze wywaliles nowe powiadomienia i znowu powrot do szarej brzydkiej rzeczywistosci... Na predkosci to nie zyskuje a wyglada raczej kiepsko. Do tego stare ikonki taskbara zbytnio mi sie nie podobaly to fakt ale te teraz sa jeszcze gorsze to juz wolalem stare ;P Zwlaszcza AS i Zasieg. Co najgorsze nadal nie zmieniles baterii

Jesli chcesz moge ci pomoc i zrobic te ikonki na gorny pasek bo widze ze srednio to wychodzi w praniu

Do tego nie wiem po co w romie takie beznadziejne, rozciagniete z QVGA gierki? Tylko mnie wkurzaja od wejscia w gry a zeby usunac trzeba plikow szukac

Zostaw lepiej samego pasjansa, BB i Teetera reszta zbedna zdecydowanie. Kto chce sobie dogra i wtedy bedzie mogl odinstalowac. Poza tym cos nie hula za dobrze ikonka BT jakby znika czy cos. Na wygaszaczu niepotrzebnie dodany tez jest napis przesun

Przy okazji ale to juz w zeszlym romie bylo zauwazylem ze telefon czasem nie dzowni na dostanie smsa ani nie zapala sie ekran co gorsza swieci sie tylko kolko na dole telefon nie reaguje az nie wlacze wyswietlacza wtedy sie odtwarza dzwiek za wszystkie esy a one sie zbieraja... Przy okazji jesli nie ma wygaszacza stare okno dialogowe przy polaczeniu wyskakuje a jak jest on i ktos dzwoni to na suwakach brak napisow Odbierz i Odrzuc i zdjecia osoby dzwoniace... Jest tylko numer i dwa puste suwaczki. I to tyle z pierwszych spostrzezen sory ze tak ostro ale ten rom z 6.5 mi najbardziej pasi wiec chce go miec na stale ale te niedorobki trzeba poprawic przy gotowaniu inaczej bedzie dla mnie malo zdatny, estetyka jest dla mnie rownie wazne co szybkosc a i tak jest i byla ok wiec mozna poprawic reszte
PS. Powodzenia w dalszym gotowaniu