0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ok, może do tego czasu znajdzie się ktoś, kto ma "B" i będzie mógł to sprawdzić.
Cytat: mike1986 w Październik 04, 2009, 23:56:35Ok, może do tego czasu znajdzie się ktoś, kto ma "B" i będzie mógł to sprawdzić.jak wgrałem tachi dialer to działa na htc nie działa
a mógłby ktoś podać dobrego caba do htc vol. control na rom B??
Cytat: AcePolska w Październik 05, 2009, 13:11:59a mógłby ktoś podać dobrego caba do htc vol. control na rom B??Na WM 6.5 znalazłem to http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3626115&postcount=1 ale ktoś musi sprawdzić czy działa też na WM 6.5.1. ja póki co czekam na wersje B z Manilą...
Cytat: yaneck w Październik 05, 2009, 14:16:41Cytat: AcePolska w Październik 05, 2009, 13:11:59a mógłby ktoś podać dobrego caba do htc vol. control na rom B??Na WM 6.5 znalazłem to http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3626115&postcount=1 ale ktoś musi sprawdzić czy działa też na WM 6.5.1. ja póki co czekam na wersje B z Manilą...no właśnie to mi nie działa na "B" na "A" działało
@mike1986 widze,iż nieustannie poprawiacie błędy w wersji 7.0B z Tytanium a czy wersja z Manilą będzie miała także już te poprawki?
Czy na romie z serii A z titanium da się ustawić, żeby kontakty zawsze były wyświetlane tylko z pamięci telefonu a nie z telefonu i SIM naraz ? W tej chwili jest tak, że przy każdym ponownym otworzeniu kontaktów zaznaczone jest "wszystkie kontakty" i za każdym razem trzeba wybrać Menu -> Filtruj -> Kontakty urządzenia.
Funkcja "wyczyść pamięć magazynową" nie działa poprawnie, ponieważ ostatnio jak chciałem sformatować przez ten sposób tel to sformatowało mi także pamięć wewnętrzną :/I na 7.0B chodzi sieć G3? Pytam się już drugi raz, ponieważ wcześniej odpowiedzi nie uzyskałem...Nie mam oczywiście jak sprawdzić, ale swoje obawy opieram na braku zakładki 3G w menadżerze komunikacji, która zawsze była na ostatnim miejscu...a teraz jej wgl. nie ma.Pozdrawiam.
mike1986 został zablokowany za pisanie niewygodnych wypowiedzi na forum.