Hi
MIKE. Naprawdę doskonały ROM! Jestem pod wrażeniem!

W moim odczuciu szybszy od Nataly2.7 (z którego korzystałem ostatnio, a w testach był to najszybszy ROM). W połączeniu z radio 1.15.25.14 oraz stosownym rilphone.dll powstaje para nieomal doskonała. Już po kilkunastu godzinach użytkowania widzę, że bateria trzyma jak na żadnym innym układzie ROM+RADIO. Ikony górnego paska bardzo ładne. Super jest ikona z procentem naładowania baterii. Duże i wyraźne cyfry są tym czego od dawna poszukiwałem.
A teraz kilka propozycji i pytań.
Może udało by się do ROM wprowadzić poniższe programy które uważam za bardzo przydatne i funkcjonalne:
TouchLockPro - zastępuje Windowsowe blokowanie urządzenia, korzysta z sensora światła i G-sensora
HTC GPS Tool - przydatny przy resetowaniu czyszczeniu GPS
EzInput Black - doskonała klawiatura w różnych układach, z polskimi znakami diakrytycznymi
Pytanie. Telefon mam przełączony na pasmo GSM (w celu oszczędzania baterii). I czasem na górnej belce widzę ikonę "E" na czarnym tle (z zestawu ikon), a czasem pojwaie się grube "E" na białym tle. Ciekawi mnie czemu.
Jeszcze raz DZIĘKI ZA ŚWIETNY ROM
DUDUS
POPRAWKA
To nie jest chyba EzInput. Nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej klawiatury, była zaimplementowana w Nataly 2.7. Sprawdzę i napiszę zaraz.