Ok, po testach szczególnie skupionych na ostatnich błędach wydam 6.4.1.Coś jeszcze do poprawki oprócz:ustawien QuickGPSpodwójnego dialeraikonekJavybrak HTCActionScreen?
Co do wyciaszania przez obrócenie - na pewno działa ale do tego musi być włączony dialer HTC a nie MS.
Cytat: mike1986 w Sierpień 20, 2009, 18:11:53Co do wyciaszania przez obrócenie - na pewno działa ale do tego musi być włączony dialer HTC a nie MS.tzn.?
Na czym polega problem z doinstalowaniem psShutXP? Chyba nie każdy go musi używać?
Tak samo nie każdy musi używać QuickGPS
A próbowałeś wstrząsać telefonem? No i oczywiscie chodzi o wyciszenie przychodzącego połączenia...
Cytat: xathloc w Sierpień 21, 2009, 09:56:11Na czym polega problem z doinstalowaniem psShutXP? Chyba nie każdy go musi używać?Tak samo nie każdy musi używać QuickGPS
Cytat: radzix27 w Sierpień 21, 2009, 10:07:03Cytat: xathloc w Sierpień 21, 2009, 09:56:11Na czym polega problem z doinstalowaniem psShutXP? Chyba nie każdy go musi używać?Tak samo nie każdy musi używać QuickGPS Nie ma to jak napchać świeżutki ROM masą softu. Ciekawe jak wyglądałby ROM, do którego Mike wrzuciłby "ulubione" i "niezbędne" programy aktywnych użytkowników tego wątku
Jeśli o sugestię chodzi: Brakuje takich rzeczy jak psShutXP oraz HTC Action Screen. Nie mówię o ROMach clean, bo to dobrze że ich nie ma, ale w takich "pełnowymiarowych" jak WR 6.4 z Titanium myślę, że psShutXP oraz HTC Action Screen powinny być bo to podstawa (nie zabiera dużo pamięci a umila pracę).
Przy którejś z poprzednich wersji była już dyskusja na ten temat. Decyduje oczywiście Mike, ale z jakiegoś powodu dotychczas ten program nie zagościł w ROMie. Zresztą ponawiam pytanie. Co za problem zainstalować go z CABa?
Wracając do ikonek taskbara. Proponuję, żeby w wersji z Manilą zostały te, które są ponieważ ładnie wyglądają. W podstawowej 6.4 również zostaną te, które były do tej pory a białe włożę do Clean i UltraClean. Co Wy na to?
mike1986 - 23403 narobił troche problemu na moim sprzęcie. Może to tylko sprawa mojej kompilacji ale lepiej zwróc uwage.Potrafił mi również opróżnić cały IS. Tak szybko jak go wgrałem tak szybko wyleciał. No i ten wygląd u niego też mi sie nie podoba.