Panie morrow

pisaliśmy już kiedyś że ten rom w jakiś niewytłumaczalny sposób bardzo "leży" mojemu egzemplarzowi, wczorajszy test tego dowiódł

mianowicie : wolny rom rano to 49,87mb to oznacza o 0.2 mb więcej niż wczoraj wieczorem przez testem

as w tle również nie "istnieje", brak również resetu sense...nie wiem co jest grane, nie potrafię tego wytłumaczyć ale u mnie jest wszystko ok. jedyne co mnie drażni to brak zakładek "akcje" oraz tych o których kiedyś pisałeś tj. facebook itp. próbowałem doinstalować te zakładki...znalazłem coś o tym na xda, niestety po instalacji jakieś dziwne rzeczy zaczęły się dziać, ustawienia zakładek i różne tam inne związane z tym sprawy były, natomiast samej zakładki nigdzie nie było....może mój egzemplarz jest jakiś popier.....

no nieważne, zostawiłem już ten temat z zakładkami i czekałem na nową wersję romu ale oprócz miłego dla mnie powrotu do tej minimalistycznej "aranżacji"

nic nowego nie zauważyłem. trochę szkoda ale trudno...mam nadzieję że wyjdzie coś jeszcze z tymi zakładkami.
na telefonie mam tylko zainstalowany kalkulator finansowy, nodata, automapa 6.5, weathercityeditor.....no i tyle, ale ty przy testach pewnie nic nie miałeś więc wykluczone jest to żeby wpływ na tą utratę romu miał jakiś program czy coś innego...nie wiem w sumie nie jestem w tym specjalistą. no u mnie działa wszystko.....chyba że to nie ten rom mam zainstalowany co raczej wykluczam

chyba że istnieje taka możliwość....ale to tylko taka moja spekulacja bo jak już pisałem nie znam się kompletnie na tym....że któryś z tych programów łata jakąś "dziurę" przez którą ten rom wycieka co???

no wiem że to pewnie strasznie głupia myśl....kompletnym laikiem jestem jeśli chodzi o takie kwestie