Program niesamowity. Wygląda pięknie, działa super. Miło też, że pamiętałeś o urządzeniach z panoramicznym ekranem (używam go na toshibie g900)

Mam tylko takie głupie pytanie, czy ten:

tryb jest zaimplementowany w wersji WVGA?
Wysunięcie klawiatury sprzętowej automatycznie przełącza program w tryb klawiatury (co ogólnie jest fajne), ale po przełączeniu na tryb touchpada z rozsuniętą klawiaturą orientacja ekranu się zmienia, i mam do dyspozycji tylko standardowy touchpad w trybie portrait. Jeśli klawiaturę sprzętową wysuwam będąc w trybie toouchpada gremote też przełącza się w tryb klawiatury, a nie poziomego touchpada.
Jeden drobny błąd - próba odpalenia GRace na urządzeniu bez gsensora (a przynajmniej na mojej tosi G900) kończy się dość nieprzyjemnie - "w Gremote. exe wystąpił nieoczekiwany błąd. Kliknij przycisk zakończ, a następnie ponownie uruchom bla bla bla" (resztę pewnie znasz

Szczegóły:
Gmote.exe
NullReferenceException
w GRemote.GRemote.ChangeControler(tSelectedControler controler)
w GRemote.GCenter.MouseUp(MouseEventArgs e)
w GRemote.GRemote.MainForm_MouseUp(Object sender, MouseEventArgs e)
w System.Windows.Forms.Control.OnMouseUp(MouseEventArgs e)
w System.Windows.Forms.Control.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
w System.Windows.Forms.ContainerControl.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
w System.Windows.Forms.Form.WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
w System.Windows.Forms.Control._InternalWnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)
w Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterMainLoop(IntPtr hwnMain)
Próba uruchomienia gMouse nie kończy się aż tak dramatycznie - po prostu wyskakuje okienko informujące o braku gsensora. Może warto sprawdzać obecność akcelerometru na starcie i wyłączać te applety jeśli nie zostanie wykryty?
Aha, i na stronie w sekcji screenshots masz literówkę:
GRemote apples
Nie sądzę, żeby tu chodziło o jabłka