WM 6.5 (build 23017) PLK maksymalnie czysty oraz tylko z Titanium
Przygotowany dla własnych potrzeb ROM razem z SPB3 spisuje się u mnie wyśmienicie.
Jeśli ktoś potrzebuje i wystarcza mu taka konfiguracja, a nie ma ochoty lub czasu by się bawić
we własne wypieki - to zapraszam...
Nie spotkałem WM 6.5 PLK z tym buildem maksymalnie czystego, dlatego postanowiłem się podzielić,
tym bardziej że jak dotąd wszystko działa jak powinno bez błędów itp.
Wolna pamięć po instalacji całego SPB3 z konfiguracją u mnie po SR średnio 50 MB.
[06.08.2009]
Troche za namową troche też z ciekawości przygotowałem build 23017 PLK z Titanium.
2 dni jest dopiero na moim sprzęcie. Ponieważ spisuje się u mnie bez zastrzezeń
oraz stan pamięci także nie odbiega duzo od wersji bez Titanium - jest gotowy do pobrania.
[16.08.2009]
Ze względu na błąd w oprogramowaniu kamerki w zamieszczonym ROMie a jednocześnie mając
wstępnie przetestowaną u siebie nową wersje opartą na nowym jądrze(build ten sam 23017)
- wystawiam dla chętnych nowy czysty ROM (tylko z Titanium).
Więcej o nowym jądrze dla Diamonda można poczytać na xda-developers.
[18.08.2009]
Poprawiona wersja Clean(Inne oprogramowane kamerki).
Gotowana na nowym jądrze systemu jak wyzej. Całkiem goła bez Titanium.
[30.08.2009]
Usunięto pozostałości po Lockscreen'ie, dodano T9 PLK, ustawienia regionalne przeniesiono
do kustomizacji oraz drobne zmiany w celu poprawy optymalizacji systemu.
Przywrócono także poprawioną poprzednią wersje Clear i z Titanium dla ewentualnych
indywudualnych porównań i doboru dla własnych potrzeb.
Należy pamiętać iż jak to ktoś tu kiedyś ładnie napisał wszelkie tego typu urządzenia
mają "własną dusze" i może się zdarzyć że na którymś z kolei sprzęcie coś bedzie nie tak,
za co nie mogę brać na siebie żadnej odpowiedzialności.
Wszystkie czynności użytkownik wykonuje na własną odpowiedzialność.
A całość można przenieś na dowolny server(ja innego niestety nie posiadam)
(Gdy linki przestaną działać prosze o info na pw)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Po instalacji tak to wygląda:
(SPB3 trzeba samemu doinstalować)