Jakie radio polecacie do tego romu??
Aramoro - Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na takie pytanie. Poczytaj, jest nawet przyklejony wątek o Radio
i dobierz takie które Tobie będzie odpowiadać i najlepiej na Twoim sprzęcie się sprawować.
Ja pracuje cały czas na stereńkim Radio - ale nie zmieniam bo i po co skoro wszystko ok.
-----------------
Mógłbyś podać wersję sterowników kamery? Szukam czegoś lepszego od 6.22 [34164].
Niestety nikt nie zajmuje się przeportowaniem sterowników z HD czy Xperii, a tam punkt mierzenia ostrości można ustawiać ręcznie.
ziupo - W ROMie jest właśnie 6.22. Wydaje się najlepiej współpracować dlatego ją zostawiłem. Napewno znajdziesz inne wersje
i opisy do nich. Ja aż tak nie kombinuje bo nie mam potrzeby.
Po prostu, gdy chce mieć lepszej jakości zdjęcia czy filmy używam innego sprzętu.
-----------------
...zdziwisz się, ale ta blokada jest....
diamond1 - Napisałem byś nie szukał, ponieważ miałem zamiar wykasować kilkadziesiąt plików które ona potrzebuje dla większego
odchudzenia całego ROMu. Widocznie pozostały jeszcze jakieś skoro jest lecz nie działa prawidłowo.
Nie sprawdze teraz ponieważ jestem na gołym ROMie.
Na początku pisałem: ...Jeśli ktoś potrzebuje i wystarcza mu taka konfiguracja...itd - tak więc edycja
i te sprawy pozostawiam każdemu indywidualnie.