0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I jak tam qsqa gotujesz 1.03? bo niewiem czy czekać czy ładować coś innego.
Wybaczcie że jestem taki niecierpliwy ale.....
Będzie, będzie tylko nie wiem czy dzisiaj wieczorem - zawsze jest najwiecej roboty w poniedziałek , więc nie wiem czy się wyrobię.
Gdzie się podział slider do odbioru połączeń, mam przyciski, a wydaje mi się, że tak być nie powinno. Czy jest to domena tego ROM-u, czy można to zmienić?
Gdzie się podział slider do odbioru połączeń, mam przyciski, a wydaje mi się, że tak być nie powinno. Czy jest to domena tego ROM-u, czy można to zmienić?A nie instalowałeś przypadkiem S2U2? Tutaj podobny problem powodował właśnie ten program. Po jego odinstalowaniu slider "wrócił".
...Nie lubię rozczarowywać dlatego piszę jaka jest prawda...
Nie lubię rozczarowywać dlatego piszę jaka jest prawda - a jest ona bolesna . Jutro rano wyjeżdżam na narty i nie dam rady wypuścić wersji 1.03 nie wcześniej niż za tydzień. Sorki za to i polecam inne romy PL na tym forum
jesli ci chodzi o prawego softkeya to sam to mozesz zrobic. Wlaczasz jakis program do edycji rejestru np. regeditHKLM\software\HTC\manilaHomeRSKPath - tutaj wpisujesz sciezke do programuHomeRSKText - tutaj co chcesz np SToday (ta nazwa bedzie sie wyswietlala pod prawym softkeyem)
Już zwątpiłem i miałem dziś instalować rom'ik od billyj80 ale w takim razie jeszcze poczekam B)